Идва Денят на трите осмици! Никой няма да избяга от Страшния съд

Светът няма да свърши, но за всеки от нас моментът ще е преломен завинаги

Идва Денят на трите осмици! Никой няма да избяга от Страшния съд | StandartNews.com

Идва денят на трите осмици - най-страшният, който ни предстои тази година. 

Според астролозите 8 август 2024 г. е преломен - Денят на страшния съд. Това е свързано с нумерологията - 8-ми ден от 8-ми месец на 8-ма година (2+0+2+4). 

Смята се, че числото 8 е числото на Сатурн, планетата, тясно свързана с кармата. Ето защо, независимо от датата на раждане или други нумерологични изчисления, на 8 август 2024 г. никой няма да може да избяга от кармата и възмездието, пише БЛИЦ.

Според библейските пророчества Съдният ден е последният, в който светът ще съществува. След това веднага започва Страшният съд, по време на който Господ безпогрешно ще определи истинските праведници и грешници. 

Просто казано Съдният ден и Страшният съд са краят на света. Астролози смятат, че повратната точна, личният "страшен съд" за всеки от нас, е 8 август. Денят за равносметка в живота. 

На този ден, например, може да бъдете уволнен, предаден, измамен и т.н. Важните сделки крият риск от провал, преместването да бъде отменено, а също така са възможни загуби от всякакъв характер.

Това означава, че денят на съда на 8 август е последното предупреждение от висши сили, които се опитват да ви покажат къде и какво правите погрешно, в какво и как трябва да поемете отговорност за действията си. 

Съдбата, стоварвайки върху вас негативна ситуация, сякаш ви подтиква към решителни действия - веднъж завинаги ще трябва да решите кой сте, къде и защо отивате, как живеете живота си.

Важно е така нареченият ден на страшния съд да не ви изненада - опитайте се да се подготвите за тази дата. 

Първо, приемете факта, че всички негативни събития на 8 август са насочени към ваша полза. 

Второ, обърнете внимание на всякакви знаци, повтарящи се числа, ситуации, които изглеждат нетипични, странни или ненавременни - те ще посочат проблемни области в живота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Венета Райкова
преди 1 месец

Като ви чета статиите в този сайт, стиган до извода, че вие там сте само луди.

Откажи