И Лена взе решението! Обратът е голям

Кой сега ще гледа бебето

И Лена взе решението! Обратът е голям | StandartNews.com

Политическата активистка Лена Бориславова взе важно решение в живота си.

Макар Лена да роди дъщеря си Деа преди едва 9 месеца, не я свъртя дълго време у дома. Оказва се, че юристката от ПП е прехвърлила майчинството на майка си, за да може да е по-ефективна в политическата си дейност. В случаите, в които бабата е заета, Бориславова води отрочето си на работа, а колегите й от щаба с радост помагат със смяна на памперсите.

ВИЖ ОЩЕ: Обрат в "Промяната"! Лена в парламента, Миро при бебето

Лена споделя, че винаги е имала подкрепата на родителите си. Когато поема по пътя на политическата кариера, те не я окуражават заради различни притеснения, но и не я спират. Вярват в свободата на волята и в това, че всеки трябва да прави това, в което се чувства полезен. Майка й застава плътно зад нея, помага й в оглеждането на бебето. За късмет, малката Деа е спокойно дете, което не създава проблеми.

„Покрай дъщеря ми за първи път смених режима си, в който всичко беше на всяка цена. Започнах да намирам време за сън, вместо да работя по нощите. Често се шегувам, че през първите 6 месеца след раждането съм спала повече, отколкото през предишните 2 години, взето заедно“, разказва Бориславова пред женското списание „Дива“, чиято корица краси този месец.

И допълва, че вероятно Деа е бебето с най-много сменени пелени в обществените сгради – в Министерския съвет, Народното събрание, щаб, парти за избор на кмет на столицата…

Въпреки слуховете за тайна сватба, Бориславова отрича такава да се е състояла. С любимия й в действителност правят планове за венчавка още през 2020 г., но те пропадат заради пандемията. Иначе дори имат резервация за ресторант. Всичко е готово – меню, цветя, фотограф. Лена даже си набелязва рокля. После обаче фокусът на младото семейство се измества и време за тържество не остава.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Един несимпатизант на ПП , но.....
преди 3 седмици

Голяма клюка, голямо нещо, колко сте жалки, пропускате да съобщите нещо за гащите ,сутиените на лена, пък защо не и нещо по по така за връзките с Киро тъпото и др. подобни пикантерий, колко сте низзззки повечето българи, затова и държавата ви мизерна

Откажи
Питам само
преди 3 седмици

Не мога да разбера фиксирането на някои платени медии върху членове на Продължаваме Промяната! Защо не пишете и за членове от ГЕРБ или ДПС? Или ви плащат да ровите в личния живот само на лидерите на Продължаваме Промяната и целенасочено да ги злепоставяте или откровено да провокирате хората, които не ги харесват да ги плюят и пишат гнусни фантазии за тях!

Откажи
Еее
преди 3 седмици

Ами , спасението от такива писачи и държавници управленци е само едно, червената точка до поне четвърто поколение, друг изход за мизерна и долна бг, няма.....

Откажи