Гущерови геройски празнуват! Светлана е на седмото небе

Нежната половинка се изживява в новото си амплоа - това на инфлуенсър

Гущерови геройски празнуват! Светлана е на седмото небе | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Светлана и Християн Гущерови се потопиха в невиждан за България лукс, само дни след като потушиха временния семеен раздор, съобщава Хотнюз.

Вече близо седмица цялата шестчленна фамилия се е отдала на 5-звездна морска ваканция в супер модерен комплекс край Обзор, единствен по рода си в цялата страна. Гущерови са наели двуетажна вила с излаз към басейна, откъдето всеки ден моделката информира последователите си в Инстаграм сред какъв разкош със семейството й се наслаждават на лятото.

Проверка в интернет установи, че в момента цяла вила се отдава за около 2000 лева за нощувка. Най-вероятно Гущерови са получили отстъпка, тъй като Светлана ежечасно се изживява в новото си амплоа - това на инфлуенсър.

Блондинката взе акъла на потребителите в социалната мрежа и провокира сетивата им с отрупани с всевъзможни изкушения на кулинарията и сладкарското изкуство маси, с които от хотела глезят семейството й и останалите си гости. Гущерова показа и че наследниците й не пилеят времето си с игри и забавления на атракционите в комплекса, а четат и детски книжки на немски.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
йокин
преди 2 седмици

Пък,аз помислих,че е Бременна!!!ЯКО Е ИГРАЛ ФОТОШОПА!!!

Откажи
ОцелялОтСДС-Чумата
преди 2 седмици

Този тлъст субект повече ми мяза на нерез, хипопотам и слон, отколкото на ящерица . Дали той и родителите му някога са изкарали поне един лев с полагане на някакъв чесън труд ? Аз се съмнявам,а вие?

Откажи
С И С
преди 2 седмици

Е!!! Тя ПРОСТОТИЯТА по хората ходи.

Откажи