Готвач от Hell's Kitchen с невероятно признание (снимк)

Сподели момент от живота си в интернет

Готвач от  Hell's Kitchen с невероятно признание (снимк) | StandartNews.com

Станислав Иванов, победителят в "Hell's Kitchen", изненада последователите си в Instagram, като сподели емоционална снимка по случай своя 32-ри рожден ден, която разкрива и една неизвестна досега подробност – той има сестра близначка.

Готвачът, който често споделя моменти от живота си, явно е запазил тази част от личния си живот далеч от прожекторите, тъй като много от феновете му за първи път научиха за сестра му.

Поводът за публикацията е именно рожденият им ден, като Станислав сподели трогателно послание: „32 години заедно. Днес с моята сестра БЛИЗНАЧКА имаме рожден ден! Тя е един от най-близките ми хора, а това че сме близнаци вярвам, че ни прави още по-свързани! Често са ме питали дали имаме силна интуитивна връзка и отговорът е голямо “ДА”. Тя е моята по-добра половина и моят коректив! Усеща всяка моя емоция и ме познава добре, както и аз нея! Близнашката любов и привързаност е привилегия! Затова искам само да ѝ кажа, че я ОБИЧАМ и се радвам на привилегията, че е до мен".

Той добавя и интересен факт за близнаците, подчертавайки, че идентичните гени позволяват на учените да изучават как различията в живота и здравето могат да се развият дори при хора с еднакъв генетичен код.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай