Голям обрат за Радина след раздялата с Донков

Актрисата разцъфна, откакто приключи връзката им

Голям обрат за Радина след раздялата с Донков | StandartNews.com

Откакто се е разделила с Деян Донков, Радина Кърджилова сякаш е нов човек във всеки един смисъл - разцъфна и визуално, и професионално. А изглежда, че възходящата посока включва и финансовото й състояние.

Само допреди година актрисата работеше много, но печелеше малко, а днес вече не може да се оплаче от парични проблеми. Вече е рекламно лице на цели 9 големи компании, които й плащат, за да ги популяризира в социалните мрежи, а парите буквално валят в ръцете й, твърдят нейни колеги.

След като се раздели с бащата на двете си деца, Радина неочаквано разви неподозиран бизнес нюх и се опаричи. Само за няколко месеца иначе чувствителната и крехка на вид актрисата успя да превърне своите страници в социалните мрежи в добре смазани машини за привличане на парични потоци, пише "Уикенд".

Въпросните финансови постъпления в момента са в пъти по-високи в сравнение с това, което печели в театъра и киното, пише още изданието.

Смята се, че като звезда в Народния театър тя има по-отбрана и квалитетна аудитория от инфлуенсърките като Богданска, които са известни просто защото са известни, така че фирмите са готови щедро да развържат кесиите, когато й предлагат договор.

Преди по-малко от месец Радина пътува за Париж, след като я избраха за българското лице на една от най-големите френски модни марки. Сега актрисата носи и рекламира френски дрехи, парфюми и аксесоари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
Николинка кирилова
преди 8 часа

Радина е чудесна!Мисля че беше подтисната в своя брак и подценяване.Сега тя е свободна душа и маже да се реализира като човек и артист.Желая ти щастие мила!

Откажи
Endgi
преди 7 часа

Само така,напред и нагоре!Жените сме по добрата половинка на човечеството!Да го докажем и да ги смажем!!!

Откажи
Искрено
преди 7 часа

Това момиче дано най- после се усмихне. Явно грешките, допуснати в крехка възраст, се заплащат твърде скъпо. Само тя си знае, а други се досещате, какво е преживяла и изтърпяла с този стар деспот. Отвсякъде лъхаше неговата нагла обсебваща властност и нейното търпеливо покорство. Той не я остави да бъде свободен и щастлив човек. Набързо й натрака две деца и мислеше, че му е в кърпа вързана. Той си разиграва номерата, но не му се получи. Сто процента със сигурност: от хубавото никой не бяга. А тя избяга от този нещастник.

Откажи
Емилия Давчева
преди 4 часа

Умна, красива и кадърна!

Откажи
Мери
преди 4 часа

Много се радвам за нея,иска се воля и сила да преодолееш тази промяна в живота, отделно той се е доказал с един неуспешен брак,не е хубав и като артист не е върха! Наистина съдбата и нейната находчивост са и помогнали в новото поприще,защото не бих казала че е чаровна и хубава,желая и успех!

Откажи
Руми
преди 4 часа

Браво на Радина!!!Много я харесвам.Бъди щастлива Ради !!!

Откажи
Руми
преди 4 часа

Браво на Радина!!!Много я харесвам.Бъди щастлива Ради !!!

Откажи