Големи промени в Бъкингам. Решението на Кейт

Какво следва

Големи промени в Бъкингам. Решението на Кейт | StandartNews.com

Лятната ваканция на Уилям и Кейт е към своя край и изглежда, че принцесата на Уелс е взела ключово решение за бъдещето си в Бъкингам.

В британски медии се появи информация, че Кейт може никога да не се върне към предишния си работен ритъм, или поне не в следващите години.

Причината е фокусът върху здравословното си състояние, който Кейт постави след диагностицирането си с рак. А, както добре знаем, преди това водеше доста натоварен живот, което със сигурност е предпоставка за последващи усложнения.

По сведения на RadarOnline, Кейт Мидълтън обмисля възможността да прехвърли част от ангажиментите си на други членове на кралското семейство и да поопразни графика си, когато реши да се върне към задълженията си като съпруга на бъдещия крал, пише lifestyle.bg.

Подобен сценарий не притеснява настоящия монарх, който се интересува най-вече от това снаха му да се чувства добре. И разбирането, което получава, прави принцесата на Уелс сигурна и спокойна за своето бъдеще.

А докато е извън светлините на прожекторите, тя продължава да изпълнява една много важна роля в кралското семейство - тази на съветник на карл Чарлз. Той винаги й е имал пълно доверие и е уважавал нейната точна преценка, затова и продължава да се допитва до нея по различни въпроси, свързани с управлението и монархията. Тази своя роля Кейт Мидълтън успешно съчетава с още една, не по-малко важна - отглеждането и възпитанието на следващото поколение британски монарси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Сеня Соткова
преди 2 седмици

Блестяща Кейт! Прекрасна Преклонение пред Вас!

Откажи
Пловдивчанин
преди 2 седмици

Вярно е !!! Удоволствие да я видиш дори само на снимка.

Откажи