Георги Христов най-сетне призна. Намерих любовта!

Скача на въже всеки ден, пише песни в сауната

Георги Христов най-сетне призна. Намерих любовта! | StandartNews.com

Георги Христов, един от емблематичните български поп изпълнители, направи откровения за личния си живот и професионалния си път, които никога не е правил досега, пише Ретро.

Певецът разкри в интервю, че е намерил любовта. Христов споделя, че има човек до себе си и той го прави щастлив.

Че обича да изразява чувствата си всеки ден, за да не пропусне момента. Казва също, че това го мотивира още повече да държи на външния си вид.

Поддържането на физическа форма е важно за певеца, който всеки ден започва с упражнения и скачане на въже.

В дома си Христов разполага със сауна, където прекарва по половин час дневно, за да се зареди с енергия и да прочисти тялото си от токсините. Там също обича да чете и да пише нови текстове за песни, намирайки вдъхновение в спокойствието на личното си пространство.


Въпреки нарастващия натиск известните личности да изглеждат винаги млади и красиви, независимо на каква възраст са, 60 годишният певец признава, че не е способен да стигне до крайности в това отношение.

„Не съм си правил никакви козметични или хирургични интервенции по тялото и лицето, страх ме е!“, споделя той и допълва, че дължи добрия си външен вид на подходящата козметика и балансираното хранене в комбинация с редовен спорт.

Интересно е, че Христов не използва специални грижи и за гласа си преди концерт. Въпреки че мнозина биха се въздържали от консумация на студени напитки, той предпочита да пие алкохол с много лед и леденостудена сода. Според него, именно това е помогнало да поддържа гласа си в отлична форма през годините, напук на всички предизвикателства.

Той подчертава, че е заобиколен от семейство и любими хора, които го подкрепят. Загубата на майка му преди седем години е едно от най-болезнените събития в живота му, което все още тежи на сърцето му. Въпреки това, той продължава да намира утеха в мисълта за нея преди всеки концерт, споделяйки, че пее в нейна чест и в чест на всички души, които го слушат от отвъдното.

Животът на сцената е неразделна част от съществуването на Георги Христов. Той признава, че преди всяка изява изпитва силно напрежение, което обаче изчезва в момента, в който стъпи на сцената. Имайки успешната си кариера, Христов не се смята за перфектен и споделя, че често допуска грешки, от които се опитва да се учи. Въпреки това, той е категоричен, че може да прощава само веднъж, а след това продължава напред, без да обръща внимание на тези, които са го предали.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай