Гала с невероятно признание. Лора Крумова онемя

Гала с невероятно признание. Лора Крумова онемя | StandartNews.com

Невероятно признание направи култовата водеща на „На кафе“ Гала в ефира на Нова телевизия. Тя сподели пред Лора Крумова как протича бременността на дъщеря й Мари и как се чувства като баба.

„Ще влезем малко в лична тема. Зная, че ще ставаш баба. Не мога да го повярвам за теб, но е факт“, подхвана темата колежката й Лора Крумова и побърза да я попита как се чувства дъщеря й Мари, която ще става майка.

„Мари не се чувства най-комфортно, трябва малко да лежи до края на бременността“, разкри Гала.

„Тя е истински герой, готова е на всичко в името на това всичко да е наред с бебчето“, добави тя.

„Джуджи, знаеш, е другата баба. Двете сме изключително щастливи, само за това си говорим, когато се видим. Наистина станахме баби“, каза още Гала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Рашид
преди 2 дни

Тая снимка от седми клас ли е на застаряващата плевенска спер.ма ..гнус....

Откажи
Поп Нафърфорий
преди 2 дни

Тази баба е таман за дедовия ми!

Откажи
Бабоеб
преди 2 дни

Е,от какво е онемяла Лора,не се разбра.Две бабички,вместо да тръгнат доброволно към Орландовци,в студиото се плямпат пенсионерски клюки.И двете са грозни и не интелигентни,ама явно и ръководството на Нова е с ниско IQ щом ги търпи.Аз вече не гледам Нова,защото е много вехта.Нсправете го и вие и ще си подобрите здравето.

Откажи
stел
преди 2 дни

Тази информация на мен и цяла България е излишна.Тя да се замисли даосвободи ефира и да гледа бебчено.Отдавна ми идва в повече това тъпо предаване.Чудя се тези хора около нея как издържати позволяват тази елементарна жена да ги командори.

Откажи