Гала измъкна важна новина от Мира Радева! Какво се случва

Аз ще направя няколко дуета с моя изключително талантлив млад партньор Санди, обяви тя

Гала измъкна важна новина от Мира Радева! Какво се случва | StandartNews.com

Известната социоложка Мира Радева изненада всички българи с ново предизвикателство, в което ще се впусне. Тя разкри пред предаването "На кафе" и водещата Гала, че ще участва в джаз концерт в петък, след като е била вдъхновена от най-близките си хора.

Дъщеря ми, зет ми е китарист, тя е певица, синът и приятелката му също са музиканти, те всичките се прибраха и ми дадоха нов тласък, призна Радева.

Кръстихме концерта „Великите дуети в джаза“ и най-фантастичното е, че в проекта е включен и Боби Вълчев, феноменалната международна звезда, както и други музиканти. Аз ще направя няколко дуета с моя изключително талантлив млад партньор Санди, добави тя.

Радева разкри и впечатления от маршрута от 420 км в Балкана, който е изминала пеша. Аз съм много запалена и аз го наричам „ходачка“, защото малко ми е обидно като кажа турист. Защото туристи са тези, които ходят с колите, а когато ходиш с краката си цялото преживяване и цялото усещане, и за природата, и за всичко, което виждаш наоколо, е съвършено различно, заяви по Нова Тв Мира.

А да прекосиш България от единия до другия край по билото на Стара планина, кой ли не го е мечтал. Иван Вазов и Алеко Константинов, и те са мислили за тоя маршрут, а като ходиш на такива места ти срещаш само доброта и любов, това, от което всъщност според мен всеки един от нас има нужда, каза още Мира Радева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай