Ето го новият любовник на Гущерова!

На каквми условия отговаря той

Ето го новият любовник на Гущерова! | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Светлана Гущерова

Сапунката за наша светска двойка, която преживя земетресение в отношенията, продължава.

От няколко дни плеймейтката Светлана Гущерова има интимни отношения със столичен бизнесмен и не се прибира в двете стаички, които с все още официалния й мъж Християн са наели на столичния бул. „България“. Наемът за двете малки помещения не е плащан от 6 месеца и вероятно собственикът скоро ще изгони фамилията.

Междувременно Светлана е изпратила четирите си деца в къща в Правец, която е наета срещу 2000 лева на месец, разкриха източници на „България Днес“. Не е ясно как са подсигурени средствата, тъй като напоследък Гущерова се опитва по всякакъв начин да си набави финансови постъпления.

В стори в Инстаграм тя подкани своите последователи да задават въпроси на персоналната й астроложка Габриела с артистичен псевдоним Близначката. На едно от запитванията от фенове, Светлана отговаря: „Мале, аз съм зодия Стрелец със Скорпион. Интересна комбинация“.

Кой е тайнственият мъж, с когото Светлана признава, че е във връзка, не става ясно, но със сигурност не е Християн Гущеров. Той е Рак и плеймейтката винаги е казвала, че го е избрала заради зодията, тъй като нейните представители са домошари и обичат семейството и уюта.

В същото време стана ясно, че Гущерова е поискала развод от Християн Гущеров. Това се случва през 2022 година малко преди Коледа, но до раздяла така и не се стига. Това научи „България Днес“ от свои източници в Бракоразводната колегия към Софийския районен съд. Каква е била причината плеймейтката да иска да се разведе със съпруга си, за момента няма яснота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай