Ергенът Виктор изуми с признания за Капитонова

Подобно на Алек, не е искал да избере никоя от участничките

Ергенът Виктор изуми с признания за Капитонова | StandartNews.com

Виктор Стоянов, известен като първия ерген, направил изумителни признания пред приятели. 

 Подобно на Алек той също не е искал да избере никоя от участничките на финала, но от продукцията му "казали в слушалката да избере Виктория". По-късно съжалявал, че се е вслушал, обаче вече било късно.

Той усещал, че повечето момичета са в шоуто не заради него, а заради популярността, което го отдръпвало от идеята, че ще намери любовта там, пред камерите. Така и стана, пише women bg.

Освен че Виктория трябвало да спечели, Виктор не е имал възможността да си тръгне без избраница, тъй като е щял да съсипе цялата идея за шоуто още в първи сезон. Този фактор също натежал, когато е трябвало да направи избора какво ще се случи на финала. И тогава Капитонова победи служебно, след като Алекс Гърдева сама напусна шоуто и отказа последната роза от Виктор. Отношенията им така не се развиха извън предаването - нито с едната, нито с другата.

Стоянов, въпреки че е имал подобни желания като Алек, а именно да не избира победителка в първи сезон, не толерира постъпката на Ерген номер 3 и не се притеснява да го заявява откровено.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Само да кажа
преди 1 ден

Какъв ерген е този, бе? Дърт пръч.

Откажи