Ергенът Виктор хвърли бомба! Разкри голяма манипулация

Въпреки че шоуто го направи известен, красавецът горчиво съжалява, че участва във формата

Ергенът Виктор хвърли бомба! Разкри голяма манипулация | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Участникът в първото издание на риалитито „Ергенът” Виктор Стоянов също е искал да си тръгне от предаването като последния Алек Младенов без да си избере дама на сърцето, пише „Уикенд”. „Не исках да избирам никоя. Усещах, че повечето са вътре заради известността, а не защото ме харесват. На финала исках да си тръгна без да правя избор, но в слушалката ми казаха „Избери Виктория” и ги послушах. После се усетих, че сглупих, но вече беше късно”, признал Виктор пред приятели.

Виктор беше първият ерген в България, опитал да намери любовта в национален ефир. Преди време бившият фитнес инструктор призна, че не гледа шоуто, което го направи известен. Мачото не е следил нито първия, нито втория сезон на риалитито. Виктор не спря дотук и открито заяви, че изобщо не симпатизира на Алек Младенов, който бе последният ерген.

„Не гледам „Ергенът”, не съм запознат какво се случва. Предишния сезон също не съм го следил, но с Евгени се познаваме бегло и му симпатизирам. За Алек не мога да кажа нищо, колкото и гадно да звучи”, заяви преди време Виктор, който винаги залага на откровеността.

Въпреки че шоуто го направи известен, красавецът горчиво съжалява, че участва във формата и не би влязъл отново, досущ като Алек Младенов. Освен всичко друго, не е получил никакъв специален хонорар за изявата си – просто от продукцията му плащали 5 месеца същата заплата, каквато получавал като управител на фитнес зала, докато текат снимките и монтажа. Отчита това като груба грешка – трябвало да му се платят поне 150 000 лева.

Виктор сподели, че въобще не си харесва прякора „Ергенът”, защото бил „изключително селски”. „Много грозен прякор, на мен ми звучи селско. Никога не съм го харесвал“, призна секссимволът. Стоянов твърди, че няма да може да се отърве от титлата дори й след като сключи брак. Виктор обаче няма какво друго да направи, освен да приема съдбата си: „Ще живея с него завинаги, какво да правя“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай