Еленова луна променя живота на 4 зодии. Покоряват света

Сега е време за растеж, промени и трансформации

Еленова луна променя живота на 4 зодии. Покоряват света | StandartNews.com

Еленовата луна променя тази нощ живота на 4 зодии. Пълнолуние в знака на Козирог ни очаква в неделя - 21 юли. Събитието се нарича още Еленова луна. Сега е време за растеж, промени и трансформации. Ще трябва да действаме, да имаме повече кураж, да се отдадем на страстите си. И можем да очакваме позитивни промени и хубави изненади. Ето кои зодии ще са най-повлияни от събитието, според "Heart".

РАК - През уикенда Раците ще общуват доста. Да очакват близки, приятели и роднини да им споделят най-съкровените си желания и големите си страхове. Сега на тази зодия ще й е по-лесно да разбере околните, да им окаже подкрепа и да се отдадена духовността. Раците ще усещат лесно емоциите и чувствата на другите и това ще им помогне в отношенията. Ще знаят какво да кажат и направят.

ЛЪВ - Еленовата луна ще повлияе доста силно на Лъвовете. Сега те са във вихъра си, представят се възможно най-добре, дават всичко от себе си. Ще имат сили и енергия, дори когато стане късно вечер, ще се захванат с много задачи, проекти, със сбъдването на мечтите си. Може да се каже, че дори късните часове ще им носят повече късмет. Продуктивни са, правят планове, харесва им да са заети.

ВОДОЛЕЙ - Сега е времето да направите истинска промяна в живота си. Важно е понякога да забавите темпото и да презаредите батериите, но и да отделите време за нужните промени. Слушайти сърцето и тялото си. Имате шанс да постигнете големи успехи. Ще берете плодовете на труда си и в дните след пълнолунието. Ще блестите и ще зашеметите всички.

КОЗИРОГ - Козирозите определено ще са в работно настроение през този уикенд. Трябва да се захванат със задачите, проектите, отговорностите си. Няма да имат много почивка, ще се трудят усърдно, но това ще им носи удовлетворение. Нека се фокусират над кариерата си сега. Да станат по-уверени в себе си и да застанат под светлините на прожекторите. Все пак, пълнолунието е в техния знак и ги кара да изглеждат като истински кралски особи.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай