Една зодия е буре с барут, друга печели всичко

Динамичен ден очаква знаците от хороскопа днес

Една зодия е буре с барут, друга печели всичко | StandartNews.com

Динамичен ден очаква зодиите днес. Една от тях е като буре с барут. Фитилът й е много къс и ако днес не въздържа нервите си, ще стане страшно. Огнен знак е на противоположния полюс. Той ще се носи по течението и ще печели всичко, което поиска. Какво още вещаят звездите за днес, 12 август, вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Не пренебрегвайте съветите на по-опитни хора! Можете да правите планове за бъдещето, за разширите дейността си. Пред вас се откриват повече възможности и навярно ще ви е по-лесно да реализирате целите си. Това е и добро време за нови романтични връзки.

ТЕЛЕЦ - Избягвайте конфликтните ситуации. Днес сте като барут. Има риск да направите нещо, за което ще съжалявате. Затова, ако ви провокират, не отговаряйте на злото със зло! И най-малкият проблем може да ви извади от равновесие. Не допускайте емоциите да замъглят разума ви!

БЛИЗНАЦИ - Можете да намерите нужната подкрепа, за да осъществите това, което сте замислили. Нужно е обаче да се освободите от съмненията. Не отказвайте пътуване и срещи! Добре е днес да не употребявате храни, съдържащи много течности. Благоприятно ще ви подействат отвари от билки.

РАК - Пълни сте с енергия. Заемете се обаче с решаването на неотложните проблеми и не се съмнявайте в благоприятния резултат! Това е ден, в който може да придобиете нови умения, да усвоите знания, които ще са ви от голяма полза. Не вярвайте на обещания от хора, които не познавате добре!

ЛЪВ - Сега е желателно да сте пасивни и да се носите по течението. Не започвайте нищо ново, но трябва да завършите това, което не търпи отлагане. Не влизайте в спорове с близките си! Може да започнете диета, но освен храната, ограничете и секса! Не си пилейте енергията!

ДЕВА - Ще имате днес успех на работното място, само ако се занимавате с това, което ви допада. Не очаквайте обаче другите да ви изпълнят задачите, спестете си разочарованията! Не вярвайте на хора, които ви обещават лесни пари! Това е ден за любовни терзания. Не се поддавайте на отрицателните емоции!

ВЕЗНИ - Трябва да сте готови да вземете големи и важни решения. Бъдете внимателни, ако се налага днес да работите с електрически уреди или да шофирате! Възможни са аварии и злополуки. Предстоят ви вълнуващи срещи и забавления. Добре е да излезете сред природата или да медитирате.

СКОРПИОН - Въздържайте се от големи покупки! Може сега да се справите с всякакви проблеми, ако не вземате прибързани решения и се вслушвате в съветите на хората с повече опит. Добър е денят за активна творческа работа и за лечение. Не е желателно обаче днес да се обяснявате в любов.

СТРЕЛЕЦ - Имате прекрасен ден. Енергийният ви потенциал е достатъчен, за да се справите с трудностите на работното място. Може да покорите нови върхове с помощта на близките си. Денят е благоприятен за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

КОЗИРОГ - Сега е моментът да се заемете с важни дела, да се осъществяват глобални проекти. Това е време на разрушаване на старото и създаване на новото. С хората, които обичате, трябва да сте откровени, за да запазите доверието си един в друг. Възможни са болки в областта на гърдите.

ВОДОЛЕЙ - Време е да обърнете повече внимание на кариерата си. Може да спечелите доверието на началниците и да се издигнете в служебната йерархия. У дома обаче са възможни недоразумения, но не се затваряйте! Поговорете спокойно с партньора си и кажете какво не ви харесва!

РИБИ - Безработните имат шанс да си намерят работа, а бизнесмените да разширят дейността си. Това е ден за вземане на важни решения. Може да потърсите и нови източници на доходи. Добре е да носите планински кристал. Той преобразува енергията в положителна.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай