Една от най-силните жени в "Игри на волята" отпадна

След загуба в елиминационен двубой

Една от най-силните жени в "Игри на волята" отпадна | StandartNews.com

Източник: NOVA

Една от най-силните жени в шестия сезон на “Игри на волята” - културистката Наталия Климентова, отпадна от приключенското риалити след загуба в елиминационния двубой срещу своя съплеменник Светлин. Представителите на Дръзките се бориха до последно за своето оставане в надпреварата, но не успяха да спечелят битката за спасение срещу капитана на Силните Силвия и морския търговец Калоян.

Дуелът между двамата коалиционни партньори се състоя на едно от най-тежите трасета в историята на предаването. По-добрите физически възможности на състезателя по калистеника Светлин му дадоха предимство и той грабна победата, елиминирайки единствения си останал близък човек в Синия отбор. За награда той получи 100 златни гроша и имунитет срещу изпращане на Блатото, от който ще може да се възползва при нужда занапред в състезанието.

Още двама воини бяха в опасност по време на племенния съвет на отлъчените на Блатото. За тяхна изненада обаче вотът край огъня се превърна в гласуване за това кой да получи шанс за влизане във Войната на племената. Решаващият глас на цирковия артист Борисенко осигури билет за голямата игра на финансовата сътрудничка Анита.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай