Джей Ло и Афлек отново заедно

Каква е причината

Джей Ло и Афлек отново заедно | StandartNews.com

Дженифър Лопес и Бен Афлек са заснети заедно пред хотел „Бевърли Хилс“ в Лос Анджелис на 14 септември. 52-годишният Афлек и 55-годишната Лопес са видени да стоят пред хотела заедно с децата си, а след това да влизат в сградата.

Съвместното излизане на Лопес и Афлек се случва близо месец след като изпълнителката на „Can't Get Enough“ подаде молба за развод с Афлек след повече от две години брак. В молбата си тя посочва 26 април 2024 г. като дата на раздялата им, сочи People, пише LadyZone.

По време на срещата им през септември, актьорът носи сини дънки и синя риза с копчета, а Лопес е с черен топ с дълъг ръкав и черни дънки. И двамата носят тъмни слънчеви очила.

„Лопес се опита да направи много за отношенията си с Бен“ – признава източник пред People.

„Децата са основен приоритет, както винаги са били“ – потвърждават медийни източници.

Миналата седмица Лопес присъства на премиерата на новия филм на Афлек „Неудържим“ на Международния филмов фестивал в Торонто. Тя носеше ослепителна сребриста рокля Tamara Ralph с дължина до пода за събитието.

Тя беше забелязана да разговаря с дългогодишния приятел на Афлек и негов партньор в продукцията – Мат Деймън, в продължение на повече от 20 минути на афтърпартито на премиерата. Двамата се държат за ръце, докато разговарят в продължение на няколко минути.

Лопес участва в спортната биография за бореца Антъни Роблес, а 53-годишният Афлек и Деймън продуцират филма под ръководството на продуцентската си компания Artists Equity.

Припомняме, че Афлек не присъства на премиерата на филма, а вместо това беше заснет да излиза с двете си деца – Самюъл, на 12 г., и Серафина, на 15 г. – в Лос Анджелис същия ден.

Лопес престава да обръща внимание на личния си живот и се концентрира върху професионалния си път след раздялата с Афлек.

„Филмовият фестивал наистина я приповдигна“ – обяснява източник.

Джей Ло изглежда много по-щастлива, отколкото преди няколко седмици. Тя продължава да търси нов дом за себе си и децата.

По време на премиерата на червения килим, феновете на Лопес бързо забелязаха, че нещо липсва от външния вид на красавицата – татуировката на ребрата ѝ, посветена някога на Бен. Татуировката, която изобразяваше знак за безкрайност със стрелка и имената „Дженифър“ и „Бен“, изписани накриво от двете страни, видимо липсваше.

От своя страна Бен се е отдал на усилена работа във фитнеса. Въпреки че през трудния период след раздялата му с Джей Ло, той беше залитнал по вредна храна, нещата вече са коренно различни. Афлек се е съсредоточил върху отслабването и изграждането на мускули.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Йокин
преди 3 дни

Да им имам проблемите.

Откажи