Драма. Рачков не е на себе си заради Зуека

Двамата бяха най-обичаният тандем на екрана

Драма. Рачков не е на себе си заради Зуека | StandartNews.com

Макар Васил Василев-Зуека да живее от три години в Испания и пет пари да не дава за телевизонна изява у нас, неговият партньор на сцената продължава да усеща липсата му.

Димитър Рачков сподели снимка, на която позира Зузи като водещ на "Господари на ефира" в златния му период, когато беше и най-гледаното предаване, но и решаваше проблеми от най-ниско до най-високо ниво. Васил Василев пое към Испания да става художник, след като любимото шоу на българските зрители бе свалено от ефира на Нова телевизия и падането на предаването бе една от причините той да реши да емигрира, припомня Hotnews.bg.

 


 

С днешна дата актьорът твърди, че няма никакво намерение отново да се занимава с телевизия. „На мен наистина актьорството не ми липсва – нито театър, нито кино, нито телевизия. Явно това себеизразяване с образи през платната запълва тази дупка, която би се отворила, ако правя нещо друго. Трудно е, но се оправяме. Хората, Слава богу харесват картините и дори в криза си позволяват да ги купуват", сподели Зука пред bTV.

Рачков твърди в няколко интервюта, че до последно не вярвал, че Зуека ще избере живота в чужбина. Днес очевидно е приел реалността и добрата реализация на бившия си партньор на сцената като художник. Затова се пошегува, че позира с Пикасо. Снимката ведната привлече вниманието на зрителите.

"Липсва ти .. личи си .. бяхте най-добрите", коментира зрителка. "Голям тандем сте", катогорична е друга.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай