Драма на втория ден в "Островът на 100-те гривни"

Участниците са изправени пред изпитание за издържливост

Драма на втория ден в "Островът на 100-те гривни" | StandartNews.com

Източник: bTV

Едва втори ден на "Островът на 100-те гривни", а участниците са изправени пред изпитание за издържливост. Проливният дъжд не пощади лагер 2 или т. нар. лагер „Глория“. Всичките им дрехи и провизии са мокри.

Победителят от предния епизод Георги Коджабашев поема инициативата да осигури подслон в лагер 2 и организира другите мъже от лагера да нарежат заедно бананови листа, които да използват за изграждането на сухо място, на което да спят.

Оскъдното наличие на храна допринася за изострянето на отношенията в Лагер 2. Същевременно някои от участниците, начело с Шериф ос обмислят идеята да поканят Лагер 3 (най-малобройният), с когото да споделят вечерята си. Лагер „Глория“ предпочита да действа стратегически и да привлече малобройният лагер за бъдещ съмишлленик в играта.

Това предизвиква конфликт в отбора. Грозденка е един от най-върлите противници на идеята.

„Моят глас изобщо не се чува. Никой не ме слуша. От два дни ядем водна супа." емоционално споделя Грозденка.

Тя не се чувства на място в нейния лагер, а липсата на близките и семейството й допринасят за емоционалния й изблик. Още от първия ден тя е нарочена за опасност от съотборниците си.

„Не знам дали съм сигурна, че искам да съм тук. Преди не ми се е случвало да общувам с хора, които не ме харесват“, казва тя.

В крайна сметка Лагер 2 предпочитат да развиват външната си политика, докато Лагер 1 залагат на вътрешната и се стремят да си създадат възможно най-комфортни условия. В "богатото" племе цари задружие и ведро настроение.

Днес дискът се завъртя за втори път, за да посочи нов избраник, а нови четирима играчи, ще влязат в нови игри и ще залагат гривните си.

Вчера Георги спечели първата игра на богатите и така се сдоби с нови 9000 лева на ръката си и вече е най-богатият играч на острова. А Кирил в момента е застрашен от елиминации. Така започна играта на гривини, която даде посока на човешките взаимоотношения на острова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Bonth12
преди 1 ден

добро утро Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция “МЕРЛИН ФИНАНС” в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. И така, за вашата кола, къщата ви, брака ви, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всичките ви финансови нужди, независимо от причината... Ние сме тук, за да ви помогнем да преминете през процес, надежден, бърз и много достъпни. Обикновено начисляваме лихва от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: bonthierry373@gmail. com Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност. на ваше разположение

Откажи