Диджеят, взривил шоуто на Ноле, проговори. Кой спря "Луда по тебе"?

Изведнъж се оказах на най-тъпото място - всички камери бяха към мен, каза DJ Marten

Диджеят, взривил шоуто на Ноле, проговори. Кой спря "Луда по тебе"? | StandartNews.com

Най-одумваният човек у нас – диджей Мартен Роберто, проговори днес за скандала, който предизвика, отказвайки на Краля на тениса Новак Джокович да пусне в Арена 8888 любимата му песен „Луда по тебе” на Камелия.

ВИЖ ОЩЕ: Лудостта на Джокович и чалгата на DJ Marten

DJ Marten повтори многократно каква чест е било за него да пуска музиката по време на световното шоу в София,  обясни какъв е бил предварителният сценарий и че в него „Луда по тебе” не е влизала.

Тук не става въпрос за мой отказ. Тази песен не трябваше да звучи в залата и ние не знаехме, че той ще поиска тази песен. Имаше план да има афтър парти, на което бях поканен да пускам от 11:00 часа, и за което ми беше споделено, че там специално за изненада на Новак Джокович ще бъде поканена Камелия, която ще му изпее лично песента, разкри по бТВ DJ Marten.

В този момент стана ясно, че тази песен, за целия клип стана ясно, че тази песен в залата няма да звучи, и всичко вървеше супер. Отказах афтър партито, защото явно се премести в по-голям клуб, където има просто повече пространство, което е супер. Премести се и изпълнението на Камелия специално за този човек. Защото той харесва тази песен и организаторите се бяха постарали да му направят тази изненада, добави диджеят.

В един момент в залата, когато Джокович реши емоционално да се обърне и да поиска тази песен, нито един човек от екипа не знаеше какво да направи. Просто късмет мой е, че всички камери в този момент бяха към мен и аз трябваше да отговарям за нещо, за което абсолютно никой не знаеше какво да направи в този момент. Според мен дори Григор гледаше изненада на това, което се случи. Аз просто в един момент се оказах на неправилното място в неправилния момент, каза още Роберто. Изведнъж се оказах на най-тъпото място – всички камери бяха към мен и аз не знаех какво да направя, продължи DJ Marten.

Всички камери бяха към мен, но никой нямаше готовност за това нещо. Тази песен не трябваше да звучи в залата, тъй като Джокович трябваше да я чуе персонално от артиста, който изпълнява песента, и тук не става въпрос, че някой е проявил неуважение към Новак. Напротив проявих огромно уважение към това, което той харесва, защото аз пусках беше песни, които този човек харесва, песни от фънки музика, продължи Мартен.

Целият екип знаеше, че тази песен няма да звучи в залата, защо мислите, че пред 16 хиляди зрители и две величия на корта, някой ще остави на мен решението какво да се пуска. Аз не исках да разваля изненадата и по някакъв начин да обидя човек, който е направил нещо, което вдъхновява другите хора, каза още Мартен Роберто.

"Аз съм голям фен на Джокович. Разбира се, фен съм и на Григор Димитров, който е страхотен тенисист. Аз се вълнувам от това, което прави Джокович, защото много е еволюирал в поддържането на формата си.

За мен беше невероятна чест, че ме поканиха на това събитие.  Подготвях се и попаднах на едно интервю на Джокович, за "Вог", където казва, че любимата му песен е Easy Lover. Припознах музикалните вкусове, защото се интересувах какво харесва този човек и целият ми сет е съобразен с това", обясни той.  

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
LeoX
преди 1 час

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи