Дъщерята на Еминем очаква първа рожба

Рапърът пуска специално парче по повода

Дъщерята на Еминем очаква първа рожба | StandartNews.com

51-годишната рап легенда Еминем пусна музикалния клип към песента си "Temporary" в четвъртък, 3 октомври, а към края на клипа 28-годишната му дъщеря Хейли, чиято майка е Ким Скот, подарява на баща си футболна фланелка, на чийто гръб е изписана думата Grandpa (дядо на английски език). Веднага след това Еминем показва и снимка на бебешки видеозон, а авторът на "Real Slim Shady" изглежда шокиран от новината.

Цялото парче "Temporary" е посветено на Хейли и чрез лични кадри на Еминем виждаме моменти от живота им от нейните съвсем ранни детски години до последното голямо сватбено събитие. Текстът на песента е обръщение към дъщерята на рапъра и говори за дните, в които него вече няма да го има, но тя винаги ще може да усеща подкрепата му. Еминем казва още, че тя трябва да е силна и борбена и въпреки че ще има дъждовни дни, тя трябва да издържи.

Децата на Еминем

Съвсем наскоро Хейли - която през май 2024 г. сключи брак с Еван МакКлинток - изслуша самостоятелното парче на баща си "Mockingbird", в което се говори за взломни кражби, наркомании и спорове за попечителство, и призна, че като е израснала, родителите ѝ са успели да я предпазят от "лошите неща" в живота.

Еминем - чието истинско име е Маршал Брус Матърс III - е също така осиновител на 31-годишната Алейна и 22-годишния Стиви, припомня БГНЕС.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай