Букет от емоции разтърси „Островът на 100-те гривни“

След речта на Биляна, Берке не й остана длъжен

Букет от емоции разтърси „Островът на 100-те гривни“ | StandartNews.com

Букет от емоции разтърси „Островът на 100-те гривни“. Любовтта между красивата треньорка Биляна и студентът по медицина Берке приключи! След като се клеха във вечна обич, сега двамата си размениха жестоки обвинения.

„Този един месец на Острова ми поднесе огромен букет от емоции. Пърхах от щастие, но и плаках сама на скалите. За момент повярвах, че съм намерила спасение и утеха, но получих най-тежкия шамар! Берке, ти беше единственият човек, на когото подадох ръката си. Но вместо да я хванеш, ти я отхапа цялата! Играта изяде някои хора и те изгубиха себе си, забравиха какво е добро, човещина“, със сълзи на очи, но гордо заяви Биляна, изправена пред всички играчи на вечерната церемония в кръга.

Треньорката отправи тези думи, след като сътборниците й и любимият й Берке се настоиха срещу нея. Те я обвиниха, че самоволно общува с участници извън техния лагер „Глория“. За наказание не я подкрепиха в изтощителната игра за оцеляване и посрещнаха с хладно мълчание победата й. Обидена, тя реши да се премести в лагера на „Нумеролозите“.

След речта на Биляна, Берке не й остана длъжен. „Винаги съм пазел твоето име и не съм позволявал да се каже нещо лошо за теб. Но сега ти предаде не само мен, а целия лагер“, обяви драматично той. Студентът по медицина беше насъскан срещу Биляна от съотборниците си - артиста Геори и амбициозната Лора. В личен разговор той им сподели, че е очаквал треньорката да се грижи по-добре за него на Острова. „Тя се представяше като традиционен човек, който иска семейство, но спи по-дълго от мен и не може да готви! Каза: „Ще се науча!“, но още не се е научила. Не мисля че до края на живота си искам до себе си човек като Биляна“, отсече той. Така за всички стана ясно, че ново начало за любовта им няма да има.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай