БТВ попари феновете на „Ергенът“. Драмата е сериозна!

В първите три сезона "Ергенът" се снимаше в началото на септември

БТВ попари феновете на „Ергенът“. Драмата е сериозна! | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Снимането на риалити предаването "Ергенът" по бТВ ще се отложи за по-късно. От тази година концепцията с най-одумваното шоу ще бъде сменена, съобщава "България днес".

В първите три сезона "Ергенът" се снимаше в началото на септември. А победителката в продукцията бе ясна близо два месеца по-късно. Също така далеч преди да започне форматът, девойките, които са мераклийки за участие, знаеха за чие сърце ще се борят.

Това обаче се променя. Кастингът за девойки започна още в края на миналия сезон - през май. Ерген обаче все още не е избран. Поне официално няма такова потвърждение.

Сега обаче се оказва, че и снимките на формата няма да са през есента, а по-късно през годината, като не е изключено да бъдат дори и през следващата.

Причините за това са няколко. В сайта на предаването анкетата и за бъдещия ерген, и за девойките все още е отворена. Въпросите там са стандартни. Една от клаузите обаче гласи, че кандидатите, били те мъж или жена, трябва да държат в следващите два месеца профила си в социалната мрежа отключен.

Традиционният водещ на "Ергенът" Наум Шопов, може би без да иска, също загатна, че форматът няма да се снима през септември и октомври, както бе досега.

"За първи път през есента ще сме в България с Теа", разкри дипломираният лекар и актьор в социалните мрежи.

Както е известно, едно от задължителните правила на създателя на правата на "Ергенът" е водещият да има половинка и да е с нея по време на снимките. В предни години чаровната Теа винаги бе с продукцията и до любимия си Наум по време на заснемането на предаването.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай