Братът на Кейт с нови разкрития за Уилям

Мемоарите на Джеймс Мидълтън излизат на пазара на 24 септември

Братът на Кейт с нови разкрития за Уилям | StandartNews.com

Братът на Кейт Мидълтън - Джеймс, разкрива първите си впечатления за принц Уилям. Кога разбира, че принцът е „подходящ“ за сестра му? Джеймс Мидълтън прави разкритията в предстоящата си мемоарна книга „Запознайте се с Ела: кучето, което спаси живота ми“.

Книгата на Джеймс Мидълтън излиза на 24 септември. В нея той разказва за някои от най-ранните си спомени за принц Уилям – от любовта му към кучето на Джеймс Ела до това, че кралската особа е била „подходяща“ за сестра му Кейт Мидълтън.

Джеймс се запознава с любимото си куче в колежа. Той носи осемседмичното кученце в Бъркшир в семейната си къща, където по това време е била отседнала сегашната кралска двойка.

По този повод братът на кралската особа обяснява, че тогава Уилям вече е „неизменна част от живота ни“. Джеймс разказва, че Уилям също е харесал Ела.

Братът на Мидълтън представя кучето си пред двойката по много интересен начин. Той оставя Ела на прага на вратата и я оставя да влезе сама. Кучето се втурва към кухнята и така се появява за пръв път пред погледите на Катрин и Уилям.

В началото на 2010 г., шест години след началото на връзката на кралската двойка, Джеймс прекарва повече време в Лондон със сестрите си и кучето си Ела, по този начин прекарва и немалко време с принц Уилям.

„Спомням си, че когато се срещнахме за първи път, го поставих в неловка ситуация“ – пише Джеймс.

Той започва да използва тайни трикове, с които да се увери, че Уилям истински заслужава сестра му.

„Трябваше да спечели доверието ми“ – признава авторът.

Уилям искрено харесва Ела и това много му помага да спечели доверието на Джейм. Принцът копнее за куче по онова време. Като малък той е имал черен лабрадор на име Уиджън. Когато кучето умира, в сърцето на Уилям остава празно място.

„Усещах, че принцът има нужда от куче“ – разказва Джеймс.

За принц Уилям, пише Джеймс, Ела е „добро извинение да избяга от жестоката състезателна природа на семейство Мидълтън“ – особено когато играят играта с карти Racing Demon.

„Уилям щеше да настръхне от безмилостната ни да спечелим на всяка цена“ – пише Джеймс. „Той се радваше, че е първият излязъл, а когато вече не беше принуден да участва, се измъкваше, за да гушне Ела.

В допълнителен откъс от „Запознайте се с Ела“, Джеймс си спомня за слуховете из цялата страна, когато Уилям и Кейт се сгодяват.

Семейство Мидълтън разбира щастливата новина ден преди новината да стане публично достояние през 2010 г. Джеймс научава за годежа на сестра си в малка кръчма близо до Бъкълбъри.

„Принцът е в живота ни от толкова дълго време и ние много го обикнахме. Чувстваме го като наш по-голям брат, а двамата с Катрин очевидно си подхождат, просто са подходящи един за друг“ – пише Джеймс.

„Уилям е късметлия да се ожени за сестра ми, която е с наистина голямо сърце“ – признава Джеймс, като добавя, че се е чувствал напълно сигурен, че двамата са истински влюбени.

„Красиво е да видя как принцът разкрива увереността на сестра ми. Бях сигурен, че ще се грижи за нея и той го прави идо днес“ – допълва той, пише LadyZone.

Предстоящата мемоарна книга на Джеймс ще бъде публикувана на 24 септември в САЩ и е посветена на смъртта на кучето му Ела през януари 2023 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай