Анджелина Джоли и Брад Пит заедно в града на любовта

Но с едно условие

Анджелина Джоли и Брад Пит заедно в града на любовта | StandartNews.com

Анджелина Джоли и Брад Пит ще бъдат във Венеция, но поставиха едно условеие. 

 Фестивалът във Венеция бе озарен от присъствието една от най-големите звезди, които ще присъстват - Анджелина Джоли.

Звездният парад на 81-то издание на надпреварата, провеждаща се на остров Лидо, започна още вчера с пристигането на легендата Тим Бъртън и приятелката му, не по-малко легендарната Моника Белучи, които реално и откриха фестивала с премиерата на "Бийтълджус, Бийтълджус".

 

Сред популярните имена в каста на лентата са Майкъл Кийтън, Уинона Райдър, Джена Ортега, които също зарадваха публиката, както и Сигърни Уивър, която получи наградата за цялостно творчество. Безспорно обаче появата на Анджелина провокира най-сериозно внимание.

Облечена в шикозен бежов тренчкот и елегантна черна пола с кожени ботуши, актрисата впечатли с модерен стил, докато с пусната руса коса и лъчезарна усмивка приемаше аплодисментите на зрителите. Иначе звездата е във Венеция, за да представи биографичния филм "Мария" на чилиеца Пабло Ларейн, в който се превъплъщава в ролята на оперната прима Мария Калас.

Джоли каза "сбогом" на брюнетките

И тук е любопитно да отбележим, че на фестивала се очаква и появата на бившия й съпруг Брад Пит, който пък трябва да се появи за премиерата на общата му лента с Джордж Клуни "Вълци".

Но тъй като отношенията между някогашното семейство са точно толкова "блестящи", както се говори и в пресата, има едно задължително условие, което директорът на фестивала във Венеция е приел - премиерите на двата филма да са насрочени така, че бившите съпрузи да не се засичат. 

Затова първо се очаква представянето на "Мария" днес (29 август), след което Джоли заминава с режисьора Пабло Лараин за фестивала Telluride в Колорадо. Два дни по-късно в Лидо ще пристигне и Брад Пит за премеирата на "Вълци", като по този начин двете звезди няма да се засекат на фестивала, призна артистичният директор Алберто Барбера.

Куриозното в случая е, че последният път, в който Анджелина Джоли бе във Венеция, бе преди цели 17 години, когато присъства на него именно с Брад при представянето на "Убийството на Джеси Джеймс от страхливеца Робърт Форд".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Порноатлет
преди 2 седмици

Тази съм гледал в едно порно- клипче какви кавали върти само! Майко мила - за чудо и приказ! А каква катерица има ....!

Откажи