Афлек живее в страх след развода с Джей Ло

Каква е причината

Афлек живее в страх след развода с Джей Ло | StandartNews.com

Бен Афлек официализира раздялата си с латино звездата Дженифър Лопес преди няколко седмици, а вече секси мацки му се хвърлят в обятията.

След като Джей Ло подаде молба за развод на втората им годишнина от сватбата миналия месец, той беше свързван с американската наследница Кик Кенеди. Представители на Афлек обаче побързаха да оспорят слуховете.

Но сега източник твърди, че дори и да иска, 52-годишният Бен си е наложил пълна забрана за срещи, докато тече бракоразводното му дело.

Това може да се дължи на факта, че двойката не е подписала предбрачен договор, преди да се оженят преди две години. Двойката сега е изправена пред разделяне на общите си активи, за които се твърди, че възлизат на умопомрачителните 650 милиона долара.

Така че дори и Бен да желае да се върне към срещите, той едва ли скоро ще ги направи публични. Източник каза пред списание Heat: "Той наистина иска да започне да се забавлява отново и има толкова много секси жени, които взривяват телефона му, но той спира плановете си за срещи. Той не може да рискува да разстрои Джен. От негова гледна точка е разочароващо, че не му позволяват да се забавлява, но не може да рискува. Той се надява, че тя ще иска бързо да приключи развода".

Източникът обясни, че колко гладко ще протече разводът им зависи от това дали носителят на "Оскар" и Джен "играят по правилата“, което означава, че той "няма друг избор, освен да бъде възможно най-сговорчив към нея“.

Освен това източникът твърди, че Бен "до голяма степен живее в страх“ от Джен в момента, поради което той имал толкова голямо желание да опровергае слуховете за Кик Кенеди, пише "Фокус".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Медия
преди 6 дни

Бен Афлек, хем го сърби, хем го боли...Търси слава и известност но се оказа, измамник на дребно, скрит зад голямата грижа за децата си. Без Мат Деймън и Джей Ло, той е нищо... За Гарднър също е бита карта, нищо, че тя се помъчи да го задържи с три деца... Да е вече не е и симпатичен, стар недорасъл пубер...

Откажи
Ben
преди 5 дни

Това е най-тъпият мъж...как можа да се хване втори път и дори да се ожени за тази трътлеста латина, която обича и харесва само себе си...заслужава си съдбата този идиот, получи си каквото търсеше

Откажи