Адреналин на макс! Стораро в Бургас и Варна

Аня Пенчева и Кирил Ефремов водят Балканското лятно парти

Адреналин на макс! Стораро в Бургас и Варна | StandartNews.com

Балканско лятно парти ще припомни още веднъж, че приятелството между артистите на полуострова е истинският Шенген по тукашните географски ширини. В Летния театър на Бургас на 20 юли ще гръмнат хитовете на Триандафилос от Гърция, Емир Дулович от Сърбия и нашия Фики Стораро, на 21 юли във Варна под открито небе забиват Тони Стораро, Емир Дулович и Стан, вторият гост от Атина. Водещи на маратона от музика и меломански страсти са Аня Пенчева и Кирил Ефремов, уточни за „Стандарт“ продуцентът Кирил Кирилов, чиито спектакли и концерти оглавяват бокс офисите в националния афиш. Популярността на събитията с неговия бранд „Ажур пико“ вече набра скорост и при съседите, а междувременно Кирил Кирилов записа дует с Тони Стораро - “Топ топ топ” вече минава 11 милиона гледания в Ютюб, по дискотеките също не спират да я пускат.

Кой е Триандафилос Хадзиниколау? Отличният музикант е от Родос. Само на 8 тръгва на уроци по пиано, на 19 заминава за Атина и още на следващата година издава първия си самостоятелен албум "Vlepo Kati Onira". След дебютната си златна плоча Триандафилос продължава да работи на пълни обороти и вторият албум му осигурява платинен статут. Пее на една сцена с Василис Карас, Левтерис Пандазис, Кети Гарби, Ирини Меркури, Андонис Вардис. Участието му „Сървайвър“ увеличава феновете му сред търсачите на силни усещания. 

Стратос Антипариотис, станал известен като Стан, е роден в Атина, но фамилията му идва от островите на Парос, където е израснал. Развихря се в хип-хопа, арендби, лаика. Създава парчета за колеги и записва дуети, като между тях е Сакис Рувас. „И двамата, и Емир Дулович, който е пял неведнъж с колеги от България, са много сериозни музиканти. Публиката им у нас е многобройна“, коментира Кирил Кирилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Боко
преди 2 месеца

Как да не се издрайфаш на тези муцуни......скоро и те ще плащат данъци...иначе при Брендо

Откажи