15 години без Майкъл: Изгря новият Джексън

Племенникът му влиза в главна роля във филма, но и в живота

15 години без Майкъл: Изгря новият Джексън | StandartNews.com

Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 г. и хвърли в истински ужас многобройните му фенове. Билетите за 50-те концерта от новото му шоу по онова време - "Това е то", вече бяха разпродадени. Това можеше да спаси раздираната от скандали кариера, но свръхдоза приспивателни зачеркна всичко.

Феновете все още държат като реликва в личните си архиви десетки хиляди билети. До днес, когато светът отбелязва 15 години от смъртта му и заедно с това очаква биографичния филм за него. Той ще излезе през април 2025 година.

Трейлърите, които вече неофициално се пускат в мрежата, подгряват спомените за Майкъл , но и надеждата за изгряването на новата звезда Джексън - племенникът, който играе и главната роля във филма.

Джафар Джаксън удивително прилича на чичо си не само по външен вид, но и по начина на танцуване и по способността да се държи на сцената.

28-годишният син на по-големия брат на Майкъл Джексън - Джърмейн и на Александра Оасизаза очаква с особено нетърпение премиерата, тъй като тя трябва да привлече вниманието на света и към собственото му музикално произведение.

Главната роля в биографичния филм "Майкъл" е актьорският му дебют, но той отдавна е музикалния шоубизнес.

Както е обичайно в голямото семейство Джаксън, Джафар отначало свири с по-малкия си брат Джермаджести и баща си, а след това започва да се появява соло.

Пее, танцува, свири на пиано, а също така изпълнява кавър версии на хитове на най-различни артисти, също и на чичо си.

Младежът работи усърдно върху песните си, мечтаейки да революционизира звукозаписната индустрия. Освен всичко друго той е любимецът на фамилията, като редовно участва в проекти, посветени на семейство Джексън или заснети от негови роднини.

През 2019 г. Джафар представи дебютния си сингъл "Got Me Singing" и видеото към него, заснето в Рио де Жанейро, получи милиони лайкове. То представя млад мъж, който се среща с момиче на фона на бразилски бедняшки квартали и гледки от пощенски картички към природата.

Но груповите танци на покрива са много сходни в постановката с танците на възкръсналите мъртви от видеото на починалия му чичо. Феновете още тогава бяха изумени от изключителната му прилика с Майкъл, особено в усмивката и начина на движение.

Ще стане ли той новата възкръснала легенда – предстои да видим.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай