Над 800 души дадоха старт на предизборната битка на ДПС-Ново начало във Варна

Давам ви дума, че на 27 октомври ще имаме поне двама народни представители от Варна, обеща Йордан Цонев

Над 800 души дадоха старт на предизборната битка на ДПС-Ново начало във Варна | StandartNews.com

Над 800 души се включиха в обявяването на началото на предизборната кампания на „ДПС – Ново начало“ във Варна.

"Време е да изведем общността от застоя, в който беше поставена през последните 10 години", каза водачът на листата Йордан Цонев. Той посочи, че в последната една година ръководството на ДПС, под председателството на Делян Пеевски, е превърнало и наложило Движението като незаобиколим фактор в управлението на България и политическа формация, която работи с хората и за хората.

„Във Варна поставихме началото през 2005 г. с един депутат, какъвто ДПС не беше имало от Великото народно събрание. Днес, през 2024 г., е време за ново начало. Начало, в което не един човек е важен, а всички хора в ДПС. Давам ви дума, че на 27 октомври ще имаме поне двама народни представители от Варна“, обеща Цонев. Той пое и ангажимент никога повече членовете и симпатизантите на ДПС да нямат повод да се чувстват хора втора ръка, защото гласът им вече ще се чува и то все по-силно.

„800 човека с пълни сърца в залата, номер 8 в бюлетината и много жени на първия ред. Все знаци за успех и победа“, каза областният лидер на ДПС Ерджан Ебатин. „Властта вече е във всеки от вас, не в един човек. Това се вижда от силната варненска листа, която редихме всички заедно и в която има само образовани, силни и реализирани хора. Това е гаранцията, че без ДПС няма да могат да се вземат решения“, допълни Ебатин.

По-рано днес ДПС-Ново начало откри предизборната си кампания и в област Велико Търново. Стартът бе даден Атракцион Калоянова крепост, където бяха представени кандидатите от листата начело с Йордан Цонев. Единни и сплотени заставаме зад нашия председател Делян Пеевски с пълна и мощна подкрепа. Ние искаме да сме сред хората и да работим за хората. В името на една обща цел: Едно Ново Начало! - каза Йордан Цонев пред присъстващите на откриването.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
анонимен
преди 1 ден

заради подобни отвратителни гледки хората на гласуват отвратени от политиката този чиляк колко години се мотае в нс какво е добринесъл за българия и хората защо трябва в 21 век да има етн партия и хората да се плашат с изтъркани клишета

Откажи