На старта в Бургас! Огромна подкрепа на ДПС-Ново начало

Имаме най-силната листа, каза водачът Исмаил Осман

На старта в Бургас! Огромна подкрепа на ДПС-Ново начало | StandartNews.com

ДПС-Ново начало откри предизборната си кампанията си във Втори МИР Бургас с мощна подкрепа от членове и симпатизанти, а залата в айтоското читалище "Васил Левски 1869", се оказа тясна, за да събере всички желаещи.

От партията са амбицирани да постигнат силен резултат в област Бургас - 3 или дори 4 мандата и са категорични, че това може да се случи, защото листата е съставена изцяло от местни хора, които са авторитети и имат обществена подкрепа зад гърба си, предаде "Флагман".

В залата снощи присъстваха кметове, общински съветници, представители на бизнеса и общественици от региона.

„Имаме най-силната листа в Бургаска област. Както казва председателят ни Делян Пеевски, тези избори са нашият шанс да започнем отначало и да изградим стабилно бъдеще. Ще го направим заедно! Време е за ново начало с номер 8 в бюлетината на 27 октомври“ – каза водачът на листата Исмаил Осман, безспорен авторитет, дългогодишен кмет на Община Руен, едно от най-разпознаваемите лица в ДПС, с много управленски опит зад гърба си. 

Той призова хората да не се страхуват и да сигнализират за всички опити да бъдат сплашвани и притискани. За процесите в ДПС Исмаил Осман направи интересно сравнение с препратка към любимия си футболен отбор:

„Когато се смени треньора не изоставяме отбора си. Не знам някой от цесекар да е станал левскар и обратно, защото  треньорът се е преместил. Всички тук сме останали в партията си, работим за нея, не я предаваме без значение кой е начело. Отборът е ценност!“ – продължи водачът на листата. 

С бурни аплодисменти залата посрещна втория в листата Калин Стоянов, а симпатизантите на ДПС го определиха за „човека, който чупи комфортно разпънатите политически чадъри“.

Бившият министър на вътрешните работи мотивира решението си да направи крачка към политиката с желанието си да се противопостави на политическия реваншизъм в строго професионалните държавни структури.

„25 години съм посветил на МВР. За съжаление, както всички станаха свидетели, след продължително планирана и проведена акция за отстраняването ми от Министерството на вътрешните работи, пред мен останаха две възможности - или да се примиря със загубата, или да вляза в битка, с която да докажа правотата на своите действия. Избрах второто! Единствен, който ми подаде ръка бе г-н Делян Пеевски, човекът, който оцени онова, което направих за година и три месец. В този исторически за България момент, когато е налице енергията за ново начало, заедно трябва да застанем на страната на евроатлантическото развитие и зад гърба на хората с експертиза и доблест.“, каза Калин Стоянов и благодари за множеството са подкрепата.  

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
анонимен
преди 18 часа

за дядото и бабата на терзиев разбрахме сега да разберем на магнитски дядото и бабата те къде са работили

Откажи