Мощен старт на ДПС - Ново начало в Пиринско

Цялата структура е мотивирана за завидни и големи резултати

Мощен старт на ДПС - Ново начало в Пиринско | StandartNews.com

ДПС - Ново начало даде мощен старт на своята кампания в Благоевградска област.

Препълнената зала в Гоце Делчев пожела успех на листата, а кандидатите от своя страна призоваха за позитивна кампания.

Един от най-успешните политици и кметове на региона Радослав Ревански предаде личните поздрави и послания лично от председателя г-н Делян Пеевски.

Цялата структура е мотивирана за завидни и големи резултати, споделиха членовете на организацията.

На събитието присъстваха още кмета на община Якоруда г-н Мехмед Вакльов, кмета на община Гърмен г-н Феим Иса, кмета на община Сатовча г-н Арбен Мименов, областният младежки председател г-ца Камбер, областният председател на ДПС Благоевград г-н Ведат Хюсеин, който откри срещата и представи кандидатската листа на ДПС Ново начало Благоевград. 

Тя се състои от личности, които не само разбират проблемите на хората в област Благоевград, но имат и конкретни решения за тях, вярвайки в идеите на Новото начало, в бъдещето, което е справедливо, проспериращо и обединено, бяха категорични от партията.

„За нас е щастие и късмет, че водач за пореден път ще ни бъде лидерът на ДПС - Делян Пеевски. Надявам се на 27 октомври всеки един от нас да запази независимия си дух и през изборния процес да остояваме нашата независимост, да продължаваме да бъдем близо до хората, да им помагаме и да решаваме проблемите им и аз съм убеден, че с екипа ни ще успеем да достигнем до всеки един човек и ще се представим повече от отлично.  Амбицията ни е да запазим резултата на ДПС от последните избори и това да помогне да имаме стабилно правителство, за да можем да излезем от тази криза и да не ходим през 3 месеца на нови избори“, коментира Ревански.
 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
баба мара
преди 1 час

новите дерибеи на старт нямат търпение да раздават порциите

Откажи