ДПС даде старт на Новото начало в България

Ние сме заедно, силни и обединени сме, каза Искра Михайлова

ДПС даде старт на Новото начало в България | StandartNews.com

Старт на Новото начало в България даде ДПС, откривайки кампанията си в отделните градове на страната.

Ние сме заедно, силни и обединени сме! Време е за Ново начало! - заяви водачът на листата на ДПС-Ново начало в Пазарджик Искра Михайлова, зам.-председател на ДПС, давайки старт на кампанията в града.

Всички заставаме категорично зад нашия председател Делян Пеевски, който е помагал изключително много и продължава да работи за развитието на нашия район, обявиха кандидатите на ДПС-Ново начало в Пазарджик.

ВИЖ ОЩЕ: Над 800 души дадоха старт на предизборната битка на ДПС-Ново начало във Варна

Над 800 души дадоха старт на предизборната надпревара на ДПС-Ново начало във Варна. "Време е да изведем общността от застоя, в който беше поставена през последните 10 години", каза водачът на листата Йордан Цонев. Той посочи, че в последната една година ръководството на ДПС, под председателството на Делян Пеевски, е превърнало и наложило Движението като незаобиколим фактор в управлението на България и политическа формация, която работи с хората и за хората.

По рано днес ДПС-Ново начало откри и кампанията си в старопресторния Валико Търново, където водач отново е Йордан Цонев.

Ще работим за хората и заедно с хората! – категоричен бе водачът на листата на ДПС в Шумен Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на ДПС при представянето на силната листа на ДПС-Ново начало в града. Средната възраст на кандидатите на ДПС-Ново начало в Шумен е 35 години.

ВИЖ ОЩЕ: Ето къде Калин Стоянов откри кампанията на ДПС-Ново начало

Водачът на листата на ДПС- Ново Начало в София област Калин Стоянов откри предизборната кампания в Костинброд. „След като четвърт век от живота ми съм бил част от системата на МВР и с гордост съм служил на Родината, независимо дали в качеството ми на министър или като редови полицай, имам увереността, че мога да разчитам на всички български граждани, които виждат в мен човек, решаващ проблеми, и са разбрали, че държа на думата си“, посочва още той.

Виждаме колко много е свършено за хората във Ветово, затова се борим ние, да бъде новото начало за цяла България, и да случват хубави неща за всички хора в страната”, отбеляза водачът на русенската листа на ДПС-Ново начало Атидже Вели, откривайки във Ветово кампанията на коалицията за област Русе. Вели не скри разочарованието на хората, че след добрия резултат на ДПС на предните избори, сега се налага отново да ходим на избори, вместо ДПС да бъде част от управляваща коалиция.

Кампанията на ДПС-Ново начало знаково тръгна в събота от Кърджали.

ВИЖ ОЩЕ: Силно начало на кампанията на ДПС-Ново начало в Кърджали

Енергията и позитивизмът, надеждата и ентусиазмът, се върнаха в ДПС, защото вече ги няма деребеите. Сред нас са истинските депесари, които носят  каузата в сърцата си и никога не са поставяли личния интерес пред интереса на партията, пред каузата, пред това да бъдат сред хората, да защитават техния интерес, каза кметът Ерол Мюмюн, който е и водач на листата в Кърджали.

ВИЖ ОЩЕ: Ново Начало и във Враца. Иво Цанев каза каква ще е кампанията на ДПС

Влизаме в предизборната кампания с протегната ръка към хората. Искаме да чуем тяхното мнение, виждания, защото истинската политика е именно при хората, заяви във Враца водачът на листата на ДПС - Ново Начало Иво Цанев. Откриването на предизборната кампания в северозападния град стана с хепънинг и водосвет в църквата "Св. Николай".

Кандидатите за депутати на ДПС Ново начало от Бургас откриха предизборната си кампания със заявка за категорична победа на изборите.

Препълнената зала на читалището в Айтос едва събра симпатизантите на партията, които дойдоха, за да чуят и видят кандидатите за народни представители на ДПС- Ново Начало за Бургас. Всеки един от от листата беше представен пред множеството.

С бурни аплодисменти присъстващите приветстваха словата на водача на листата Исмаил Осман и третия – Хюсеин Хафъзов.

Специално за представянето пристигна и бившят вътрешен министър Калин Стоянов, който е втори в листата. Всички кандидат-депутати от ДПС Ново начало казаха, че магията на ДПС е една и ще се борят за по-добра България.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
анонимен
преди 23 часа

нито един глас за етн партия всички сме българи живеем мирно и тихо заедно не плашете хората с етн мир

Откажи