Борисов разкри подла завера на Кирил Петков, обяви кой не става за премиер

Поиска специална проверка на билбордовете на ПП

Борисов разкри подла завера на Кирил Петков, обяви кой не става за премиер | StandartNews.com

Завера на Кирил Петков за управлението разкри лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в Петрич.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов отиде в Петрич, направи нещо запомнящо се

 Четири години загубихме, започна Борисов. ПП не мислят да има правителство. Нямат решение. Никой от техните лидери не става за премиер, заяви лидерът на ГЕРБ. И подчерта, че има само две възможности да се направи правителство.

Първият вариант е моята теза - партийните лидери да участват в управлението или ярки партийни лица  като Габровски, Росен Желязков. От снощи обаче съм скептик, каза Борисов.

Ако офертата за равнотдалечен премиер е валидна и не е към нас, то тя е към "Възраждане", продължи бившият премиер.

И разкри: „Кирил Петков се криеше по кьошетата с "Възраждане" да правят завера срещу Рая Назяран. Така че, да кажат кой ще им е премиерът и да видим дали ще го приемеме“, подчерта Борисов.

"ПП си имат приказка с „Възраждане“ и с Доган, продължи Борисов.

Алексей Петров го застреляха, защото ни събра с Кирил и Асен и направихме сглобката. Второто правителство пак беше наше реално, поясни лидерът на ГЕРБ.

Ако ще работим заедно, да кажат кой е човекът. Те имат опция с Доган, но са подли, защото няма закон, приет от сглобката, под който аз да не съм се подписал първи, след това Кирил, а след него е Пеевски, посочи още Борисов. И още веднъж подберта: „ПП  се завряха в подлеза на НДК, за да правят тайно правителство с "Възраждане".

Всеки ден по 1 милион отива в Турция само по договора с Боташ, лъжеха за дерогацията, стотици милиона ви взеха от джоба. Тези хора сега отново поставят условия. Затова да кажат човека, аз котка в чувал не мога да взема. Другото означава, че те отправят оферта към "Възраждане", а за нас остава да извадим по-висок резултат, каза Борисов, като припомни какво е направил за фондовете и сигурността и че в Европа вярват на него.

Нека Сметната палата да провери и парите за билбордовете им, каза в заключение Борисов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Bress
преди 5 часа

Това ще промени живота ви! Не пропускайте шанса---- https://e.vg/vazhno

Откажи
БайДрън
преди 3 часа

Тиквун, Боташ, Гроб

Откажи