Бизнес и синдикати: Разчитаме на ДПС-Ново начало

Партията представи управленската си програма

Бизнес и синдикати: Разчитаме на ДПС-Ново начало | StandartNews.com

Представители на ДПС-Ново начало проведоха среща с четирите работодателски организации от АОБР.  Зам.-председателите на ДПС Йордан Цонев, който е водач във Варна и Велико Търново и Искра Михайлова, водач на листата на Пазарджик и 25 МИР София -град, зам.-председателят на ДПС и водач на листата в Пловдив град Станислав Анастасов, Атидже Вели, водач на листата в Русе и Ловеч, Калин Стоянов, водач на листата в София област запознаха работодателите с програмата за управление на ДПС - Ново начало, съобщиха от партията на сайта си.

По време на срещата и двете страни споделиха за успешното сътрудничество между работодателските организации и ДПС-Ново начало, които имат голямо сходство в политиките, по отношение на бизнес средата в държавата.

От работодателските организации подчертаха, че винаги са разчитали на ДПС и партията винаги е защитавала политиката на ниски данъци и предвидима бизнес среда.

Евгений Иванов, изпълнителен директор на КРИБ - организацията, която е ротационен председател на АОБР, заяви  че те винаги са се чувствали комфортно и у дома си, когато говорят с екипа на ДПС.

Общите приоритети за ДПС-Ново начало и работодателските организации са:
- Еврозоната;
- Шенген;
- Предвидима бизнес среда и намаляване на административната тежест;
- Запазване на данъчната система;
- Намаляване на загубата на средства по Плана за възстановяване и устойчивост;
- Улесняване на условията за наемане на работници от трети страни;
- Стабилизиране на енергетиката и подкрепа за нови базови мощности в атомната енергетика.

Представителите на работодателските организации в срещата бяха Добрин Иванов, изпълнителен директор на АИКБ, Росица Стилиянова, директор Програми и проекти в АИКБ, Добри Митрев, председател на УС на БСК, Васил Тодоров, заместник-председател на БТПП, Боряна Абаджиева, главен експерт „Ик. анализи и политика“, БТПП, Евгений Иванов изп. директор и член на УС на КРИБ, Румяна Георгиева – парламентарен секретар, КРИБ.

ДПС-Ново начало се срещна с представителите на синдикалните организации КТ “Подкрепа” и КНСБ. На срещата от страна на ДПС-Ново начало бяха Станислав Анастасов, зам.-председател на ДПС и водач на листата в Пловдив-град, Байрам Байрам, зам-председател на ПГ на ДПС и водач на листата на ДПС-Ново начало в Пловдив-област, Йордан Цонев зам. - председател на ДПС и водач на листата във Варна и Велико Търново, Атидже Вели, водач на листата за Русе и Ловеч.

По време на срещата бяха представени основните приоритети за управление на страната и в резюме програмата на ДПС-Ново начало за управление на страната. И много категорично всички се обединиха от необходимостта на стабилно правителство.
Синдикалните организации благодариха за добрия диалог, който се подържа между тях и народните представители от ДПС.

“Вярваме на вас! Вие сте партия, която има социална насоченост и която обича хората и избирателите си. Когато партията обича хората и избирателите винаги е с авторитет. Добрият диалога е на лице.” Това бяха думите на представителите на сидикалните организации. Те дадоха своята положителна оценка на медиаторската роля на председателят на ДПС Делян Пеевски при решаването на кризисни ситуации и проблеми, важни за хората.
Синдикалните организации бяха представиха на срещата своите очаквания за следващия бюджет на държавата и подчертаха, че в лицето на представителите на ДПС-Ново начало виждат партньор за реализирането на техните искания.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
📑 You have 1 message(-s) # 635. Go >>> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=f31d940e23ff7a67be571a38c5945c08& 📑
преди 24 минути

1lo7on

Откажи