Юлий Москов разкри кой спъва англичаните и коя ще е голямата изненада на Евро 2024 (ВИДЕО)

11 източноевропейски отбора играят на Евро 2024, ние гледаме отстрани

Треньорът на англичаните Гарет Саутгейт е голямата беля за тима от Острова. Треньорът отново ще попречи на англичаните да стигнат до така мечтаният втори трофей в историята на националния си отбор. Горещата прогноза направи легендата в журналистиката Юлий Москов в подкаста на "Стандарт". Спортното острие на медията ни Владислав Колев направи с него ексклузивно интервю за обратите на Евро 2024 г. 

Според мен и  Саутгейт ще им попречи, каза Москов. Той не ръководи добре мачовете. Други отбори, други треньори далече не толкова гръмки имена, ръководят много по-гъвкаво и много по-правилно мачовете си, категоричен бе Москов.

Той подчерта, че 11 източноевропейски отбора играят на Евро 2024 днес. Това са Турция, Грузия, Румъния, Албания, Хърватия,Сърбия, Словения, Словакия, Чехия, Унгария, Полша - 11. Само нещастниците българи ни няма, това е, изрази огорчението си Москов.

Той не направи прогноза кой ще е европейския щампион. Анализирайки отборите обаче специално се спря на шотландците, които изобщо не са за подценяване. Шотландците са едни ужасно сърцати хора , те ще поднасят изненади, предупреди Юлий Москов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай