Бизнесменът Динко Динев е с коронавирус

Съпругата на предприемача също е заразена с К-19

Бизнесменът Динко Динев е с коронавирус | StandartNews.com

Водещият бизнесмен и строителен предприемач Динко Динев и съпругата му са с доказани положителни резултати за коронавирус от проби, които са били взети в неделя, предаде Блиц.

В този ден Динев се почувствал неразположен и е потърсил лекарска помощ, след което му е направен и PCR тест. Последвалите изследвания са доказали наличието на вируса, но състоянието – неговото и на съпругата му не е такова, че да се налага да постъпят в болница. Това съобщава Флагман.бг, позовавайки се на свой източник.

Междувременно сем. Диневи потвърдиха неприятната вест.

Ето какво се казва в съобщението им:

"Съсобственикът на „Диневи Груп“ Динко Динев е дал положителна проба за коронавирус. Положителен е резултатът и на неговата съпруга. И двамата се чувстват добре и не показват никакви симптоми. Другият собственик на компанията Йордан Динев е с отрицателна проба за коронавирус.

Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, Динев и съпругата му са изолирани в дома си. Осъзнавайки сериозността на ситуацията, Динко Динев спазва стриктно всички препоръки на лекарите, офисите на компанията се дезинфекцират и работят при строго спазване на противоепидемичните мерки.

Предприемачът благодари на всички за разбирането и подкрепата.

Всички служители от фирмите на Диневи са изследвани с PCR тест през тези два дни, всички са отрицателни".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай