Световен производствен гигант отвори нов "умен" офис в София

Henkel прилага при проектирането на офисите си в цял свят smart work@office принципи

Световен производствен гигант отвори нов "умен" офис в София | StandartNews.com

Българското представителство на световния гигант в производството на перилни и домакински препарати, козметика и лепила „Хенкел“ (Henkel) откри новия си офис в София, проектиран на базата на принципите за smart work@office дизайн, който в бъдеще ще приюти около 50 служители на фирмата.

За да стимулира продуктивността, глобалният лидер Henkel прилага при проектирането на офисите си в цял свят smart work@office принципи, изследвайки най-новите тенденции в офис дизайна за създаването на вдъхновяваща работна среда с акцент върху многообразието и приобщаването.

Принципите на Smart work@office се основават на принадлежност, устойчиво развитие, приобщаване, бизнес иновации и технологии, благополучие на хората и намаляване на екологичния отпечатък. Този тип офиси предлагат комфорта и удобствата на дома, като същевременно осигуряват условия за висока производителност.

„Щастлива съм и се гордея с нашият нов функционален и красив офис! В него ще градим общност, която формира културата на компанията в подкрепа както на професионалното, така и на личното развитие и чувство за принадлежност към бранда Henkel. Елементите от новия дизайн ще повишат продуктивността и благополучието на служителите, използвали сме максимално естествената светлина, екологични материали и технологични решения. Пространствата са проектирани така, ча да бъдат подходящи както за индивидуална работа и фокус, така и за екипна работа и неформални срещи“, сподели президентът на „Хенкел България“ Блага Виденова.

Henkel има ясна стратегия за устойчивост с конкретни цели. До 2030 г., компанията е планирала да спре негативното влияние върху климата, а до 2025г година да намали въглеродния отпечатък на своите продукти с 65%, а 100% от опаковките на Henkel да бъдат рециклирани или използвани повторно. Henkel се фокусира върху мерките за смекчаване на последиците от изменението на климата, функционалната кръгова икономика, опазването на природата и биоразнообразието, като в същото време предоставя безопасни и най-добри продуктови и технологични решения на клиентите и потребителите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай