С игра на джаги БНП Париба откри  офис в Пловдив

Инвестираме над 3,5 милиона евро в един изключително важен за компанията проект, каза управителят Жозе Салойо

С игра на джаги БНП Париба откри  офис в Пловдив | StandartNews.com

С игра на джаги и тържествена церемония БНП Париба Лични Финанси откри новия си модерен офис в Пловдив. На събитието присъстваха Жозе Салойо, управител на БНП Париба Лични Финанси в България, Иван Тотев, кмет на  Пловдив, Стефан Делайе, председател на Френско-българската търговска и индустриална камара и заместник областният управител на област Пловдив инж. Димитър Керин.
Церемонията започна с мини футболен мач между отборите на Франция и България. Срещата завърши с победа на френския тим с 2:1.
По време на официалната част Жозе Салойо връчи на Иван Тотев и Димитър Керин плакети за приноса им за развитието на бизнеса и инвестициите в Пловдив и Региона.
Във връзка с откриването на новия офис управителят на БНП Париба Лични Финанси в България заяви: 
„Ние инвестираме над 3,5 милиона евро в един изключително важен за компанията проект, който разкрива пред нас огромни възможности да посрещнем нуждите на клиентите днес, утре и в бъдещето. Първата му фаза стартира в Пловдив с откриването на новия ни офис и предстои старт на реализацията му и в София. 
Ние не искахме да създадем просто един кол център, в който служителите говорят с клиентите. Целта ни е да развием екипи, които да работят по услугите на бъдещето със светкавична адаптивност и да прилагат технологии като роботизация, изкуствен интелект и аналитични модели. В момента в София вече имаме екипи с аналитична експертиза, които обслужват пет държави в Централна и Източна Европа.“
Клиентите на БНП Париба Лични финанси в България са над 1 500 000, като повече от 780 000 са ползвали нейни финансови продукти повече от веднъж. Най-търсени са стоковите кредити в мрежата от 2600 партньорски търговски обекта. При потребителските заеми горна граница през 2018 г. е вдигната до 80 000 лв. Ръстът в кредитирането през 2018 г. е нараснал с 18% в сравнение с предишната година.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай