Пускат безплатен достъп до всички игри Half-Life

Жестът е към потребителите предвид предстоящото издаване на нова серия игри

Пускат безплатен достъп до всички игри Half-Life | StandartNews.com

Компанията Valve предостави безплатен достъп до всички Half-Life игри. Жестът е към потребителите предвид предстоящото издаване на нова серия игри, съобщава уебсайтът на платформата Steam.

Игрите от поредицата станаха безплатни за два месеца в очакване на излизането на Half-Life: Alyx. Списъкът им включва оригиналните Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One и Half-Life 2: Episode 2. Очаква се безплатният статут да продължи до март, точната дата на неговото приключване не се съобщава.

В доклад на Steam се казва, че действието в Alyx се развива между първата и втората част на Half-Life. Разработчиците казаха, че най-добрият начин да изчакате излизането на дългоочакваната поредица е да преминете през стари игри, особено втората част и допълненията на Епизод 1 и Епизод 2.

Първият трейлър за Half-Life: Alyx беше представен на 21 ноември 2019 г. Играта ще се разгърне между първата и втората част на поредицата, главният герой ще бъде спътникът на Гордън Фрийман Аликс. Играта ще бъде пусната изключително за VR шлемове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай