Пощенска банка с коледна украса на столицата

Пощенска банка традиционно се включва в празничната украса на София

Пощенска банка с коледна украса на столицата | StandartNews.com
  • Пощенска банка с коледна украса за жителите и гостите на столицата

Пощенска банка традиционно се включва в празничната украса на София. Като следва своите утвърдени ценности финансовата институция вярва, че цялостното благосъстояние и развитие на обществото зависи от усилията за подобряване на средата на всеки от нас, затова наред с останалите си социално насочени проекти от няколко години се грижи и за празничния блясък на столицата по време на коледно-новогодишните празници.

За радост на всички тази година София ще блесне по-ярка от преди с изцяло ново бижу в своята коледна украса – красива елха с височина 8 метра. Тя се намира на централно място, в близост до пешеходни алеи, на което всеки може да й се порадва – на ъгъла на бул. „Витоша“ и бул. „Патриарх Евтимий“.

Опазването на българската гора е всеобща ценност, затова коледният символ е изработен от фина метална носеща конструкция с декоративни светещи триъгълници и LED осветление в снежнобели оттенъци. В основата на елхата има интегрирани прожектори с бленда за излъчване на ефектни светещи надписи „Весели Празници!“. Пощенска банка повери реализацията на празничния проект на утвърден изпълнител в лицето на АЙ ДУ Дизайн ООД.

Днес, когато изпращаме тази предизвикателна година, е време да си пожелаем повече вяра в себе си, повече толерантност, повече вълшебства, които създаваме сами и празничен коледен дух!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай