Нов директор в TBI Bank

Денис Бродски оглави „Човешки ресурси“

Нов директор в TBI Bank | StandartNews.com

Още един лидер се присъедини към екипа на TBI Bank. Денис Бродски е новият главен директор „Човешки ресурси“. Той има богат опит на ръководни длъжности, насочени към хората в големи, мултикултурни организации.

"Като много международни компании в днешно време, ние в TBI Bank също се сблъскваме с предизвикателството да се превърнем в работно място, което налага иновациите и предприемаческия начин на мислене. Знаем обаче, че такава трансформация се случва само с опитни и решителни мениджъри, не просто експерти, а и вдъхновяващи лидери", обявиха от банката. И допълниха: "Щастливи сме да ви представим следващия лидер, който се присъединява към екипа на TBI Bank. И още повече да приветстваме колега, който ще повлияе пряко върху трансформацията на нашата компания. Името му е Денис Бродски, нашият нов главен директор „Човешки ресурси“."

Денис Бродски стартира работата си в областта на човешките ресурси преди повече от 20 години като служител по подбор на персонал и изгражда впечатляваща кариера, превръщайки се в един от най-реномираните ЧР специалисти в Украйна. Работил е в различни индустрии и в 15 страни. Предишният му опит включва компании като Reemtsma International, GlaxoSmithKline, EastOne и много други.

Работата на Денис Бродски в TBI Bank ще бъде фокусирана върху извеждането на управлението на екипа в банката на следващото ниво, развивайки предприемаческия дух в организацията и поддържането на идеалната работна среда за най-добрите български и румънски таланти.

„Радвам се да се присъединя към силния мениджърски екип на TBI Bank и да подкрепя визията за бъдещето, основана на дигиталната трансформация", казва Денис Бродски. Той е категоричен: "Вътрешно казваме, че технологиите са само малка част от нея, а хората с правилния начин на мислене са много по-решаващи, за да се случи тя. Уверен съм, че вече имаме точните хора с правилното мислене - и с подкрепата на моя екип и мен лично резултатите от тяхната работа скоро ще бъдат видими“.

„Денис е пример за човек, който може да въздейства силно върху културата в TBI Bank. Радваме се, че се присъедини към нас, за да даде възможност на нашия екип да просперира чрез своя невероятен опит и изключителна страст към работата си“, коментира Питър Барон, главен изпълнителен директор на TBI.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай