Над 2000 квалифицирани специалисти на Career Show Marketing

Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти - Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30 ноември.

Над 2000 квалифицирани специалисти на Career Show Marketing | StandartNews.com

Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти - Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30 ноември. В събитието участие ще вземат 50+ компании от България и Европа. Над 2000 специалисти по маркетинг, продажби и обслужване на клиенти ще имат възможността да проведат с тях лични видеосрещи от всяка точка на света.

Career Show Marketing, Sales & Customer Service е подходящо за всеки, който има опит в сферите, както и за търсещи кариерен старт в областта. Компаниите, които ще се включат в събитието, предлагат широк спектър от възможности за реализация както за начинаещи таланти, така и за хора с богат професионален опит. В допълнение, участниците могат да се включат в тематична целодневна програма с лектори, специални гости на събитието.

“Наблюдаваме как в последните години отделите за маркетинг, продажби и обслужване на клиенти в компаниите се развиха главоломно. Нуждата от квалифицирани кадри в областта става все по-осезаема. Работата ни с търсещи и предлагащи кариерни възможности винаги цели да усещаме потребностите на пазара, дори да сме една крачка напред - да предвиждаме и посрещаме нуждите на индустриите и ангажираните в тях. За нас е радост, че този нов проект отново насочва внимание към отделна група професионалисти и концентрира компаниите и кандидатите в лични срещи, даващи възможност за успех от всяка точка на света. Career Show Marketing, Sales & Customer Service е чудесна възможност за всички да намерят реализация това динамично поприще. Събитието е чудесна възможност и за компаниите, които търсят квалифицирани кадри, да достигнат до тях по удобен и ефективен начин чрез платформата на Career Show”, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Благодарение на иновативната и интерактивна платформа на събитието през целия ден на 30 ноември кандидати и работодатели ще могат да провеждат предварително организирани лични видеосрещи. Платформата е отворена предварително, така че участниците да могат да организират деня си по възможно най-удобния за тях начин и да извлекат максимална полза от събитието без това да пречи на работния им график или лично време.

Участието в събитието е безплатно след задължителна регистрация на: careershow.bg/register  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай