ИКЕА пусна специална кампания в полза на добрия сън

Всички поводи да се наспиш. ИКЕА празнува всяка възможност за по-добър сън у дома

ИКЕА пусна специална кампания в полза на добрия сън | StandartNews.com

Магазините ИКЕА стартират годишна инициатива, фокусирана върху подобряването на съня на възможно най-много хора.

Създаването на предразполагаща обстановка и установяването на подходяща рутина за лягане са от основно значение за качеството на съня, но много хора имат нужда от насока как да постигнат тези условия. Според скорошното изследване IKEA Life at Home Report 55% от хората поставят съня като най-важното действие за постигане на по-качествен живот. Въпреки това, всеки втори възрастен споделя недоволство от качеството на съня си, което влияе неблагоприятно върху продуктивността и психическото здраве. 

ИКЕА продължава активното подпомагане на своите клиенти като предлага широка гама от достъпни цялостни решения за сън, за да отговори по-добре на разнообразните нужди на повече хора. Така брандът вдъхновява в посока създаване на удобна и спокойна среда за качествен сън у дома.

„Задълбочените ни изследвания на моделите на съня при различните хора и култури  са в основата на разнообразните ни решения за ползотворен сън. С нашия обширен опит в шестте елемента на добрия сън – комфорт, температура, светлина, звук, подредба и качество на въздуха, имаме възможността да подпомагаме ежедневието на милиони хора“ , разяснява Йоана Цонева, маркетинг мениджър на ИКЕА Хаус Маркет България.

Заедно със своите творчески партньори от The Huts Group, ИКЕА лансира у нас кампанията „Всички поводи да се наспиш“. Оригиналната творческа концепция е посветена на прозрението, че модерният човек е изправен пред изобилие от възможности, които водят до развиване на страх от пропускане (FOMO). Осъзнаването, към което ИКЕА води е, че добрият сън е събитието, което не бива да се изпуска.

ИКЕА влага своя 80-годишен опит в обзавеждането на дома, за да въвлече публиката в сюжета на качествения сън и съпровождащите го решения.

Кампанията стартира с изцяло заснет и продуциран в България рекламен клип. Песента и видеото разказват за причините и моментите, които ни държат будни, дори когато много ни се спи. Задава въпроса дали винаги си струва да жертваме съня си, и дава валиден отговор — нищо важно няма да избяга, вечерта може да е специална и без да я прекарваме будни.

Вокалът на песента е дело на Дичо, а гласът зад „Всички поводи да се наспиш“ е на актьора Владимир Карамазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай