ИКЕА България намалява трайно цените на още над 500 продукта

Това е третата вълна на намаления за последната една година

ИКЕА България намалява трайно цените на още над 500 продукта | StandartNews.com

В преследване на мисията си да предоставя обзавеждане за дома с отличителни дизайн и качество на достъпни цени, ИКЕА България стартира поредна вълна на трайно намаляване на цени. Клиентите на шведската марка могат вече могат да намерят над 500 познати продукта от утвърдени серии в магазините и онлайн на нови, по-ниски он редовните цени.

„Формирането на цените е резултат от редица фактори, а ние се стремим да използваме всяка възможност да обърнем тези фактори в полза на нашите клиенти. Това е третата поред кампания в рамките на последните 12 месеца и така общо над 1700 продукта от асортимента ни стават с по-ниски цени, без компромис относно качество и функционалност“, обяви Васил Василев, мениджър „Асортимент“ в ИКЕА България.

Проучванията на компанията показват, че спалнята е особено важно място в дома на българина. Ето защо фокусът на новата вълна е върху продукти за комфортен сън – легла, матраци, спален текстил и други елементи за обзавеждане на спалня. Сред намалените продукти са избрани артикули на любимата серия мебели HEMNES, продукти от популярната серия MALM, както и много други. 

Трайните намаления вече са активни от 03.09.2024 г. и варират между 10% и 40%. Продуктите с намалена цена имат специални обозначения и могат да бъдат открити в магазините ИКЕА и на  www.ikea.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай