Голяма промяна във Вайбър! Праща оферти за работа

Нова стартъп помага на малки и средни компании

Голяма промяна във Вайбър! Праща оферти за работа | StandartNews.com

Оферти за работа ще се предлагат по Вайбър в Стара Загора. Това съобщи в интервю за "Стандарт" зам.-кметът Радостин Танев. Това е една от мерките за демографско развитие в региона.

ВИЖ ОЩЕ: Нови заводи позлатяват наш град, хиляди работни места

Предвиждаме иновативен подход към намирането на работна ръка, заяви Танев. Става въпрос за стартъп, направен съвместно с Вайбър и община Стара Загора, който ще е в помощ на малките и средни предприятия. Чрез „Вайб джобс“ хората получават директно оферти за работа в приложението на своя телефон.

ВИЖ ОЩЕ: Стара Загора с демографски модел: ІТ, инвестиции и образование (ОБЗОР)

Стратегически инвеститори влизат в Стара Загора, съобщи още зам.-кметът. В града предстои и изграждането на най-голямата частна болница у нас.

ВИЖ ОЩЕ: Радостин Танев пред СТАНДАРТ: Стратегически инвеститори влизат в Стара Загора

Проектите на общината за демографско бъдеще на региона бяха представени на дискусия, организирана от "Стандарт" и общината.

ВИЖ ОЩЕ: Демографското бъдеще на Стара Загора! IT град с култура и туризъм

На една маса в града се събраха  представители на изпълнителната, законодателната и местната власт, на бизнеса, синдикатите, научните среди и неправителствените организации, за да очертаят новите мерки за демографско бъдеще на региона. Дискусията е част от националната кампания на медията за решаване проблема на проблемите у нас - демографската криза.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай