Фирми споделиха успеха си с консултанти

Проведе се третото поред издание на бизнес коктейл-форума „Сподели успеха си с нас“

Фирми споделиха успеха си с консултанти | StandartNews.com

Проведе се третото поред издание на бизнес коктейл-форума „Сподели успеха си с нас“. Водещи теми на събитието бяха създаване на условия за растеж, перспективи и работещи практики на местния бизнес.

Организатор бе Брейн Сторм Консулт, една от водещите финансово-счетоводни компании в България, а Бизнес клуб и Инсмаркет се включиха като медийни партньори на събитието, което се проведе на 26.06.2019 г. в София, зала 10 НДК.

Програмата беше разделена на две части - презентационен и дискусионен панели.

В залата присъстваха представители на над 150 фирми. Гостите бяха от различни браншове, с изключително разнообразни сфери на дейност.

На конференцията бяха представени изпитани модели и тенденции за развитие на успешен бизнес у нас. Лектори бяха едни от най-големите и проспериращи брандове и агенции – „Българска агенция за инвестиции“, Дейзи Тех Ад и много други.

Началото на форума бе поставено от г-жа Камелия Трезийска, собственик и генерален мениджър на Брейн Сторм Консулт, след което домакините старираха като първи участник в презентационния панел.

Форумът бе изключително полезен за всички, които се стремят да подобряват своето портфолио и да работят по-ефективно. Аудиторията имаше шанса да получи ценна информация за техники и начини за усъвършенстване.

В приятна коктейлна обстановка, гостите и участниците се включиха в двустранни срещи, чиято цел бе осъществяване и затвърждаване възможностите за потенциални бизнес партньорства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай