Бизнес лидери обсъдиха бъдещето на България на втория CEO обяд, организиран от Максим Бехар

Десет CEO-та на водещи компании у нас се събраха на втория бизнес обяд в хотел Хилтън София

Бизнес лидери обсъдиха бъдещето на България на втория CEO обяд, организиран от Максим Бехар | StandartNews.com

Десет изпълнителни директори на водещи български и международни компании се събраха на втория CEO обяд, организиран от PR експерта Максим Бехар в хотел Хилтън София.

Инициативата има за цел да създаде платформа за диалог и сътрудничество между бизнес лидерите, които играят ключова роля в развитието и промоцията на България на международната сцена.

След успешното първо издание на CEO обяда през юли, този формат продължава да събира водещи фигури от бизнес средите, които обсъждат нови подходи за развитието на техните организации и сектори. Сред присъстващите на второто издание бяха: Агнешка Пучиловска – БНП Париба С.А., Александър Йорданов – Glovo България, Биляна Тончева – „Еко Глоуб“ ООД, Ваня Пешанова – Unilever България, Звезделина Лачева – DS Smith България, Иван Чернев – Kaufland България, Николай Василев – Експат Капитал, Светослав Георгиев – Ebury Partners, Тодор Табаков – адвокатско дружество „Табаков, Табакова и съдружници“, Франсоа Деберг – Veolia България. Те успяха да споделят опит и да обсъдят стратегически идеи за съвместно партньорства.

Виждаме все по-голяма нужда от платформа, която да свързва ръководители на компании и да насърчава съвместните усилия за развитие на страната. Днешната среща показва, че бизнесът е готов да поеме водеща роля в изграждането на по-силна и иновативна България,“ коментира Максим Бехар, изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc.

CEO обядите, инициирани от Максим Бехар и M3 Communications Group, Inc., създават платформа за открит диалог и сътрудничество между водещи компании в България. Те са ексклузивни, с участие, ограничено до десет изпълнителни директори на подбрани компании, и ще продължат да се организират и занапред.

Следващата среща от този формат е планирана за октомври и ще продължи инициативата за насърчаване на иновации и укрепване на партньорствата между различни сектори в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай