Жандармерия пред входа на ЦИК. Деребеите правят панаири

ДПС-Ново начало се записаха първи за вота още в 0:05 часа

Жандармерия пред входа на ЦИК. Деребеите правят панаири | StandartNews.com

Кой ще влезе първи в ЦИК – ДПС-Ново начало с лидер Деелян Пеевски или деребеите на Доган, които чрез къртицата на Сокола в ЦИК Савинч Солакова се промъкнаха в комисията още вчера? Законът е на страната на Новото начало, които от петък са първи пред сградата на ЦИК, а снощи в 0:05 ч. ДПС-Ново начало подаде онлайн документите си за регистрация на изборите.

ВИЖ ОЩЕ: Делян Пеевски с голяма новина! "ДПС- Ново начало" вече е факт

Регистрацията започва в 9:30 часа.

ВИЖ ОЩЕ: Жега в ЦИК. ДПС-Ново начало първи за изборите

В пълното си отчаяние деребеите на Доган, водени от изключения от ПГ на ДПС Валентин Тончев, започнаха да правят панаири пред вратите на ЦИК, обяснявайки че те били първи, защото окупирали масата за регистрация, което е незаконно. Крещяха и викаха: „Отворете вратите”. 

ВИЖ ОЩЕ: Валерия Велева разкри подлата схема на деребеите и къртицата на Доган в ЦИК

Жандармерия охранява входа на Централната избирателна комисия (ЦИК). Охранителите помолиха отцепниците от ДПС да освободят входа на комисията.

ВИЖ ОЩЕ: Илхан Андай разкри заговора между Доган и Радев за властта

Минути след полунощ ДПС–Ново начало с лидер Делян Пеевски, беше обявено и на практика се регистрира първо за вота. "В 00:05 на 02.09.2024 г. подадохме електронно подписано заявление за регистрация за предстоящите избори за 51-во Народно събрание. Ние сме иновативни и модерни. Заедно сме в името на хората. Винаги ще бъдем до хората и ще работим за хората. Най-хубавото предстои!", гласи разпратеното от крилото на Пеевски съобщение.

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
мира
преди 2 седмици

Да не се хабят, няма да гласуваме нито за едните, нито за другите.

Откажи