Вежди Рашидов: В парламента има 190 костюма

Само 50 от депутатите са активни, от народа ще дойде нещо ново в политиката

Вежди Рашидов: В парламента има 190 костюма | StandartNews.com

Източник: бТВ

Важди Рашидов коментира цялостната политическа обстановка у нас по Би Ти Ви..

Не съм изненадан от случващото се в ДПС. Това не е моя война и няма да я обсъждам, заяви той и добави: „Народът има една хубава поговорка – „Това, което човек сам си направи, то никой не може да му го направи!“.

Малко се интересувах кой на кого гали ухото, сподели бившият депутат. По думите му зад осанката на Пеевски се крие умен човек.

Аз съм за това политиците да говорят помежду си, подчерта Вежди Рашидов. От 25 години не съм виждал Доган, изтъкна той и сподели, че е чувал, че Бойко Борисов се е виждал с Ахмед Доган. 

Вероятно Борисов е работил добре с Делян Пеевски, предположи Рашидов.

Това е битка в ДПС. Те ще я решат! Те са големи момчета. По ми е интересно друго – тишината на другите лидери, добави той.

Стабилност в държавата с беднотия няма как да има, категоричен е той. Държавата се занимава със скандали от сутрин до вечер, притеснен е Вежди Рашидов.

 Живеем в държавата на мърсотията и компроматите. Сега гледаме цирк! Това е бъдещето и на нацията ни!

Този парламент, тези хора изживяха своя праг на растеж. За мен, като възрастен човек, е важно тая държава да просперира. 

В този парламент има 50 можещи, които са активни. Останалото са костюми, каза Рашидов. 

Е, как ще се оправи държавата? Има хора, които седят четири години и само натискат копчето. А държавата има нужда от повече идеалисти“, категоричен е той.

„Изходът е… жалко, че се изхаби енергията на младите хора с ПП-тата. Тази енергия от протестите изчезна! 

От народа ни трябва да дойде нещо ново. Това, което виждаме не е лицеприятно – скандали, скандали, а държава ни гори!“, добяви Рашидов.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай