"Възраждане” пусна списък на позора

Публикува имената на учители, които са против забраната за ЛГБТ пропаганда в училищата

"Възраждане” пусна списък на позора | StandartNews.com

Списък на позора пусна „Възраждане”-Варна. Хората на Костадин Костадинов публикуваха имената на учители, които са се подписали против поправките в закона за образованието, забраняваща "ЛГБТ пропагандата в училище".

„Публичен списък на варненските учители и директори, подписали се против забраната на джендър агитация в детските градини и училища", пише в публикация във фейсбук профила на партията, а отдолу са изброени имената на учителите, работно им място и кой предмет преподават.

"Колко родителите са съгласни тези 26 лица да имат досег до децата им, като тук има дори и училищен психолог?! Настояваме за гаранции, че тези лица няма да вършат противозаконна пропаганда спрямо децата на Варна!”, заяви „Възраждане” в морската столица.

„Родителите могат да поискат обяснение от директорите на училищата, където паразитират въпросните джендъри”, пишат още от партията на Костадинов. И питат: „Подкрепя ли ги Коцев?”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Дони
преди 3 седмици

Възраждане да се консултират със медицински лица,с родители,за да разберат,че децата имат нужда от такова обучение.

Откажи
Бай....
преди 3 седмици

Педал !

Откажи
Nwo
преди 3 седмици

Извратеняк!

Откажи
Малин
преди 3 седмици

Браво на Възраждане - Варна! Родителите имат право да знаят, когато учителите на децата им не искат да спазват законите.

Откажи