В ИТН побесняха! Тежка гавра с депутатка

Какво казаха Балабанов и Тошко Йорданов

В ИТН побесняха! Тежка гавра с депутатка | StandartNews.com

Очаквана иронична реакция от страна на ИТН, след поредните провали при опити за със9тавяне на правителство. 

Станислав Балабанов и Тошко Йорданов коментираха пред медиите първата среща на представители на "Има такъв народ" с депутатите от кръга на Ивелин Михайлов от "Величие", които вече са независими, информират от novini.bg.

Красимира Катинчарова бе единствената, отзовала се на поканата.

Йорданов обясни, че е много щастлив от срещата и затова, че на нея са присъствали медиите, защото така е станало ясно какви хора има в Народното събрание. "Не разбра милата какво се казва", заяви той. "Няма нужда от такава подкрепа", категоричен бе Тошко Йорданов.
Станислав Балабанов обясни, че тази среща е показателна за бързото ходене от едни избори на други избори. Може би, по думите му, след тази среща дамата (Красимира Катинчарова-бел.ред.) ще се отправи към Историческия парк, където ще си почине, ще стреля с лък, ще поязди коне.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
123
преди 1 месец

Каква гавра, какво величие, някакви малоумни бг станали по случайност депутати начело с оня тумбък, търбух, туловище Ник.марков, заедно с подгласника му простака Евелин.... и разпаднали се разбира се, незнаещи защо са там, тръгнали на разговори с неадекватно поведение, ....поредната жалка бг картинка и още по жалки бг, гласували за тях....набутайте ги пак в следващ парламент

Откажи
ОТПАДЪЦИ
преди 1 месец

Новоизлюпените комунисти от [Има такъв и....т Слави Трифонов] са против всичко европейско и поддържат яко Путинския интерес ! Тошко- овчата глава с овчия мозък е номер едно в това отношение!

Откажи